Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się wybić?

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jakie są sposoby na szybkie maxowanie pkt statusu, ogromne ilości złota itp? Nie muszą być uczciwe i legalne (ważne by niewykrywalne :D)

Kiedyś grałem sporo w gladiatusa, a dziś zacząłem grę na nowym serwerze i chciałbym w miarę możliwości dobrze zacząć :)

Dodam, że gram na CENTURIONACH :)

Opublikowano

Duża kasa to przez handel jedzonkiem ale to długi zarobek. Ja osobiście handlowałem około 2,5 roku aby wystartować 2 postacie na 1 serwerze ze statami podstawowymi +200 ale to było jeszcze za czasów gdy gladiatus cieszył się ogromną popularnością a nie jak teraz że muszą łączyć 5 serwerów w 1 aby był jakiś ruch w grze.

Co do bugów nie ma bo nie wprowadzają żadnych nowości w których mogły by powstać a stare są połatane.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak chcesz się wybić to polecam kupować jedzonko na aukcjach/handlarza za najniższą możliwą cenę i sprzedawać drożej na rynku. Innego sposobu chyba nie ma na początek gry :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

1. Nie marnuj punktów wyprawy.

Gdy jest jakiś dostępny - Wykorzystaj go. (300-600 golda)

2. Areny używaj rozważnie.

Patrz na ekwipunek przeciwników, statystyki, po prostu żeby nie atakować bez sensu. (10-1500 golda)

3. Handluj jedzeniem.

Gdy już będziesz miał dużo hajsu z wypraw i areny, warto zaopatrzeć się w handel jedzeniem.

Kupujesz daną rzecz za 250 golda? Sprzedaj za 500!

Handluj niezbyt drogo, ale tak, żeby zawsze conajmniej wyjść 50-150 golda na +.

4. Drop itemków z wyprawy

Jeżeli coś jest Ci zbędne - Sprzedaj to

Zawsze wpadnie trochę golda na Twoje konto, a będziesz mógł wykorzystać to na trening.

Dużo trenuj, mniej przejmuj się itemami. Jeżeli robiłeś na odwrót to później możesz tego żałować. ;)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...