Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Za góra miesiąc będę spłacał za jednym zamachem 360 zł ze starej umowy i brał nowy telefon. Postanowiłem wziąć Samsunga Galaxy S4 i jedna funkcja bardzo mi się spodobała..

Mianowicie chodzi o "Watch On". Jest to aplikacja pozwalająca na wyłączanie urządzeń (w tym telewizorów), przełączanie kanałow, regulowanie głosności itp. 

Ta funkcja jest na 100% W Samsungu Galaxy S5 (najnowszy) ale jest on dla mnie za drogi bo umowa zbyt długa więc biorę starszego ale nadal nowego odpowiednika.

Możecie mi dać info czy Samsung Galaxy S4 ma też taką możliwość? Nie, że biorę telefon tylko dla jaj ale ojciec lubi sobie mecze oglądać (w c**j głósno) to wypadałoby mu ściszyć po cichaczu xD. Patrzyłem na Android markecie ale nie widzę nic takiego.

Opublikowano

Tak, ma. Większość smatfonów teraz ma tego pilota. 

Tak na marginesie, na twoim miejscu zamiast s4 brałbym LG G2 :) Też ma quick remote ( pilota ) jest tańszy i lepszy ;]

Opublikowano

Tak, ma. Większość smatfonów teraz ma tego pilota. 

Tak na marginesie, na twoim miejscu zamiast s4 brałbym LG G2 :) Też ma quick remote ( pilota ) jest tańszy i lepszy ;]

Pod jakim względem lepszy? Bo dotąd miałem "grata" bo samsung galaxy mini przez cholerne 3 lata i nie ogarniam rynku telefonów xD.

PS Patrze i nie ma w ofercie LG G2 a jedynie G3 :P

Opublikowano

Pod jakim względem lepszy? Bo dotąd miałem "grata" bo samsung galaxy mini przez cholerne 3 lata i nie ogarniam rynku telefonów xD.

PS Patrze i nie ma w ofercie LG G2 a jedynie G3 :P

Wydajnościowym, reszty tłumaczyć nie trzeba.

0LsM05U.png

Opublikowano

Okej. Dzięki można zamknąć. Wezmę jednak tego LG G3 bo rzeczywiście jest lepszy pod względem wydajności i nie odstaje "gadżetami" a wręcz wyprzedza.

400 zł więcej jedynie.

Opublikowano

Jeśli może masz możliwość to często też bardziej opłaca się wziąć abonament bez telefonu, a sam telefon sobie kupić np. na allegro.

Szczerze to z G3 nie ma szału, niewiele lepszy od G2, ale zrobisz jak uważasz :)

Opublikowano

No G2 nie mogę wziąć bo jest jedynie G2 Mini tak przynajmniej jest za 29,99/miesiąc a to jedyna opcja jaka mi odpowiada. A abonamentu nie biorę bo już nie raz kogoś z mojej rodziny w wałka robili.

Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...