Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hostingu w miarę tanio, na +100 slotów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprintdatacenter,sored.pl,fiberhost,lvlup, NIE POLECAM ENDERCHESTA pomoc jest fatalna nic nie pomaga itd ja mialem na sprintdatacenter teraz mam an fiberhost mam 25 gb i przy 150 graczach jest 18-19 tps moim zdaniem bardzo dobrze ale też muszą pluginy i skrypty być ogarnięte

Opublikowano

sprintdatacenter,sored.pl,fiberhost,lvlup, NIE POLECAM ENDERCHESTA pomoc jest fatalna nic nie pomaga itd ja mialem na sprintdatacenter teraz mam an fiberhost mam 25 gb i przy 150 graczach jest 18-19 tps moim zdaniem bardzo dobrze ale też muszą pluginy i skrypty być ogarnięte

fiberhost czyli polecasz owy hosting?

Opublikowano

Polecam też pukawka.pl, szczególnie ofertę RAM gdzie za niewielkie pieniądze wyciągniesz na prawdę dużo.

Opublikowano

Ja rowniez polecam pukawke, ew soreda. Kupilem sobie serwer na 5 dni od enderchesta z ciekawosci bo chcialem przetestowac jego wydajnosc- spadki tpsow, gdy dochodzilo do zuzycia procesora 10% to automatyczny zgon serwa. Przy takim czyms pokrycie budowli 30x50x50 tnt bylo niemozliwe a sam wybuch tym bardziej.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Jeżeli szukasz dobrego hostingu, to wybieraj FiberHost.pl lub Pukawkę.pl ;)

- Szybko odpisujący support, jak i pomocny.

- Brak lagów dzięki temu hostingowi na serwerze.

- Dużo bajerów ze strony panelu klienta.

- Łatwy panel klienta.

- Tanie hostingi, a dobre. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...