Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysł jak zgrabnie ominąć Eule.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że tamat stary ale co tam.

Wystarczy zaznaczyć w regulaminie że konto które gracz sobie kreuje nie jest gracza a także itemy które on kupuje ( Złe słowo, nie kupuje tylko hmm.. brak mi dobrego słowa ale chodzi oto że nie kupuje tylko jakby coś coś.. ) nie bd należeć do niego.

Więc skoro w euli jest napisane że gracz nie może kupować przedmiotów wpływających na rozgrywke, to gracz nie będzie ich kupował. Bo kupono to proces który sprawia że po zapłaceniu pieniędzy stajesz się właścicielem tejże rzeczy.

Opcja jest dobra ale tylko na serwery premium bo non-premium i tak łamią eule.

A i jeszcze coś, taki sam system jest w LOL'u, bo inaczej admin nie mógłby usunąć konto komuś kto kupił itemki czy jakoś tak, ahh.. to prawo gdy ktoś je odpowiedno interpretuje to ma władze nad życiem i śmiercią.

JAk myślicie ma to sens, jeżeli nie to przepraszam za spam.

A teraz wracam to mojego serialiku "Utopia"

P.S

Mam nadzieje że moja składnia nie odbiega zbytnio od normy i zrozumieliście co chciałem napisać.

Jeśli nie to przepraszam.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

GRACZ A NIE MOZE MIEC PRZEWAGI NAD GRACZEM B , inaczej Ci tego nie potrafie wtylumaczyc :()

Opublikowano

ty chcesz tym gownianym tematem jakis fejm osiagnac czy wywolac kolejna fale tematow o euli zakladanych przez niedojebow umyslowych? 

temat dawno skonczony i wszyscy na eule maja wyjebane 

Opublikowano

Dokladnie jak Pan u gory, na EULE kazdy ma wylane... Beda sprawdzali dziesiatki tysiecy serwerow dziennie i sprawdzac czy im sie EULA zgadza? No daj spokoj...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...