Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 TOTSy

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedy wychodzą TOTSy?

Jak wyjdą TOTSy to będzie crash market, na kim najlepiej wtedy zarabiać ? Na typach typu Aguero czy takich tańszych ? xD

Opublikowano

skupuj zawodników z aktualnej drużyny tygodnia są relatywnie tani gdyż jest ich bardzo dużo, z doświadczenia wiem, że kiedy skończą się paczki i wyjdzie nowa drużyna tygodnia to Ci zawodnicy robią się kilkukrotnie drożsi. Bronislava Ivanocia z Chelsea kupowałem jak znajdował się jeszcze w drużynie tygodnia za około 45 tys od karty ( kupiłem 3 ) a teraz sprzedałem jedną kartę za 98 tys. 

Opublikowano

Pod koniec rozgrywek sezonowych (realnych). Tak jak użytkownik wyżej - za kilka/kilkanaście tygodni zawodnicy z obecnych TOTW będą drożsi, w porównaniu do ich obecnych cen. Ciężko określić sposób zarobku. Polecam śledzić ceny na futpc.com/futbin.com (w zależności od platformy na której grasz) przed wyjściem TOTS'ów.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...