Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

znowu potrzebue pomocy...

spider12344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobilem juz kilak hackow dzisiaj wszystkie maja podstawowe funkcje tj. stamina 5 slot no bounds itp. nie moge zrobic kilu opcji.... mianowicie chodzi mi o invisibe , unl ammo premium, anty kick no i najbardziej sie meczylem przy wstawieniu winchestera czy scorpow wogole craasuje mi sie gra :/ nie wiem jak to zrobic.

mam adresy (nie wiem czy dobre) nie mam ofsetow prosilbym o wyjasnienie i podanie tych ofsetow i adresow.... prosze...

@edit oczywiscie nie prosze o wszystkie adresy i ofsety tylko o te co podalem zwalszcza na weapon i anty kick

Opublikowano (edytowane)

Przydatne linki do tworzenia hacków:

www.shit-my-dick.com - Podstawowe hacki w tym unl ammo i anty kick.

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=10426 - Podstawowe hacki typu no recoil/spread etc ; )

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=13196 - Adresy obecnego update'u.

Kodu na invisible Ci nie podam bo to dla vip jeżeli się nie mylę a sam adres możesz spokojnie znaleźć na imnoob.net

Reszty naucz się sam. xD

Edytowane przez Kaka356
Usunięte linki innych for

.. Wojna nigdy nie kończy się dla tych, którzy walczyli ..

Opublikowano

wiesz do daru sobie taka pomoc ja cie nie prosilem o podanie mi adresu innego forum i to jeszcze w j.angielskim jak nie znasz tych adresow i offsetow to nie nabijaj sobie postow debilu bo pomcy przez twoja jakze przjzysta odpowiedz zygac mi sie chce. ja raportuje za promowanie innych for. i jeszcze raz thx za pomoc fjucie

@edit yyy duble posta masz(regulamin)

a tak wlasciwie to mimo iz sledze forum dosc dokladnie nie natradilem sie na opcje mi potrzebne wiec jezelibys tak byl mily daj mi screena bo nie wierze ze jest opisana opcja invi, unl ammo czy premium, nawet wyapon hack robiony litera po literze crasuje gre(oczywiscie zmienilem ofset i adress)

Opublikowano

moja odpowiedz.... obcja szukaj nie gryzie... bedziesz dokladnie zledzil przebieg forum i bedziesz znac odpowiedzi na wszystkie pytanie(nom prawie) i bedziesz wiedziec jak co robic( hak VIP, nie wszystkie, ale wiekszosc.... a reszte to juz sam wpadniesz)

....

Jeżeli twierdzisz że osoby co maja sygny typu kaka jest złym modem to debile wklej to do swojej sygny

• Dodaj nową pozycję...