Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reported ;x

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli mam nagranego typa, który 5 razy pod rząd użył perfekcyjną zhynoie gdy ultowałem ammumu, tzn 
za każdym razem podczas cast time (jakies 0,10sec) używał zhynoi, żeby nie dostać ultem to dostanie typek bana ?, bo na 100%to były skrypty ;x

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

To używał Zhonyi nie znaczy, że miał skrypty. Poza tym łatwo użyć zhonyi by obronić się przed ultem mumi. 

A no i z tego co wiem, to za skrypty bana nie ma, za te exploity czy jak to się dokładnie pisze (przepraszam znawców za złą pisownie!) jest dopiero ban. 

Opublikowano

To używał Zhonyi nie znaczy, że miał skrypty. Poza tym łatwo użyć zhonyi by obronić się przed ultem mumi. 

A no i z tego co wiem, to za skrypty bana nie ma, za te exploity czy jak to się dokładnie pisze (przepraszam znawców za złą pisownie!) jest dopiero ban. 

Za skrypty też jest ban, tylko nie są one wykrywalne. Wszystkie programy trzecie są zabronione.

Możesz spróbować wysłać ticket do Riotu, jeżeli uznają, że faktycznie jest coś nie tak, to powinni go ukarać.

Opublikowano

Bana można dostać nawet za zwykłe skrypty, co idealnie pokazuje ostatni ban wave.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...