Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vps pod bota

kubiq1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam pytanie jaki vps z windowsem bedzie najlepszy na windbota? Chce na nim postawic 1 klient tibi.., slyszalem ze trzeba laczyc sie przez Teamviewera bo inaczej bede mial 1-2 fps na VPS na kliencie tak ? Może mi to ktoś rozjaśnić, będę wdzięczny.

Opublikowano

Ale normalnie mam sie laczyc przez zdalny pulpit ? czy jak to

Przez zdalny pulpit cienko jest z połączeniem, lepiej zainstaluj tam od razu TeamViewer i przez niego się łącz.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

mam problem , kupilem tego vps ale jak lacze sie przez pulpit to mam po 5-10 fps , tak samo jest z teamviewerem.. wiem ze w vps nie ma grafiki ale ludzia jakos boca,  czy te 5 fps nie bedzie botu przeszkadzalo i normalnie bedzie dzialac? uzywam windbota.

Opublikowano

mam problem , mianowicie po odlaczeniu z zdalnego pulpitu , wywala mnie z tibi postac stoi w miejscu i sie loga. Wiecie czemu tak sie dzieje ?

Opublikowano

mam problem , mianowicie po odlaczeniu z zdalnego pulpitu , wywala mnie z tibi postac stoi w miejscu i sie loga. Wiecie czemu tak sie dzieje ?

W ustawieniach poszukaj wyłączania komputera po x czasie.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Teraz mam inny problem juz polaczylem sie przez teamviewer.. wszystko ladnie odlaczylem sie od sesji i bot przez 2h otwieral i zamykal bp stojąc w miejscu.. jaka jest tego przyczyna?

Opublikowano

niestety to nie to bo na kompie smiga.. podpowiesz mi jak wylaczyc to wylaczanie po czasie? BO mozliwe ze to przez to.. , nie wiem , zalaczam bota , klikam na team viewer X i bot nagle wariuje.. 

Opublikowano

niestety jest dobrze wszystko czyli ze ma nigdy sie nie wylaczac.. , nie wiem juz oco kurw* chodzi wszystko jak jestem na vps dziala bot lata , rozlacze sie i klapa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...