Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS'ami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez L# mam po 350-400 fpsów a gdy odpalam L# to nagle mam po 80 ( Pewnie powiecie że to wystarczająco ale co jakiś czas są dziwne ścinki)

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Mam podobnie. Radzę sobie z tym tak, że jak już jestem w grze to wyłączam league sharpa (w grze nadal będą odpalone skrypty) i wtedy fpsy wracają do normy. Ale lipa bo trzeba co mecz włączać L# a kompilacja np u mnie trwa te 5 minut.

Opublikowano

Serio wracają do normy po wyłączeniu? To muszę testnąć (Compilować się będą z 10 sec bo mam najważniejsze)

#EDIT FPS'y zostają u mnie dalej takie same, nic to nie daje. Po prostu po zainjectowaniu L# obniża tak fpsy i chyba nic się z tym zrobić nie da :D

I AM JUSTICE

Opublikowano

U mnie L# zjada tylko 100 mb ramu bo mam mało skryptów i to nie to bierze mi fps'ów. Sprawdzałem w grze jak to jest bo wyłączyłem INJECT i w grze miałem 350-400 fpsów a gdy zainjectowałem spadło do 80-120, więc wydaje mi się że tutaj nie chodzi o ram.

I AM JUSTICE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...