Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za co na jaki czas?

bartek1507

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam za ile raportów nexon banuje graczy za konkretne przewinienie tzn. nadużywanie elity albo jak mi ktoś miny rozwala  i na jaki okres? jest gdzieś może na forum specjalny temat o tym?

Opublikowano

A już nie robiąc nowego tematu jakbym zreportował jakiegoś gracza za niszczenie min/turretow itp to dostanie bana czy potrzebne wideo

Ew jakby go więcej osób zreportowało to by coś dało ? 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

A już nie robiąc nowego tematu jakbym zreportował jakiegoś gracza za niszczenie min/turretow itp to dostanie bana czy potrzebne wideo

Ew jakby go więcej osób zreportowało to by coś dało ? 

no właśnie o to też mi chodzi nexon ma jakieś "kategorie " co do banowania i od ilu raportów to zależy? bo np. jeżeli mam niepodważalny dowód (video) że jakiś typek strzela w miny lub turreta to powinien z automatu mieć bana po coś te raporty są w końcu tak?

Opublikowano

no to ładnie Cię potraktowali ale z tego co wiem to się kwalifikuje jako" unfair game " czy coś takiego w sumie sam tego nie popieram czy np. strzelania w hornety ale mogli by dać tylko upomnienie w postaci bana na 15-30 dni ale od razu perm o_O

Opublikowano

@bartek1507 Tak, było to uznane za unfair game. dodam ze konto nigdy nie bylo w zaden sposob banowane ani nie uzywano na nim hacków. Po prostu jebli mi perma

NEXON <3 <3 <3

Tak to jest jak się nie zna za co Nexon banuje... Specjalnie zmienili PUNKTY HP NA PROCENT HP na QR. Żeby nie było on ma 50hp idż go ubij...

Za to jest z marsz perm za ''unfair'' Czyli jak np pwr lvl.

@Kokos9090 Nie masz co robić w domu tylko ciągle pisać bezsensowne posty w dziale?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To może się wypowiem, ponieważ na forum nexona mam 2000 postów ~ 1500 raprtów :D

żeby ziomuś dostał bana za rozwalanie min to miny MUSZĄ zranić kogoś z twojego teamu i to MUSI być nagrane - wtedy dostanie 7 dni bana

podawanie HP to unfair play (sam za to raprtuje ludzi) i to podlega karze

gliczowanie i bugowanie to od razu perm (zbanowalem tak orzelka 4 z 10 milionami GP na koncie i full nx staffem xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...