Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd - Demilus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmik zrobiłem na szybko przed pięcioma minutami,więc proszę o wyrozumiałość,aczkolwiek tak jak mówię,tydzień temu w ogóle ten serwer pobrałem (gram zazwyczaj tylko w weekend'y więc nie wiem kiedy mi się to stało) aczkolwiek w piątek chciałem wejść,ni c***a  xD

Zaktualizowane wszystko iii w ogóle jeszcze raz rozpakowywałem ten serwer,noo więc jak ktoś zna rozwiązanie proszę ładnie o pomoc,limit będzie! :) 

https://www.youtube.com/watch?v=bIVfQ0d83dw&feature=youtu.be&channel=UC60WdUJxZNZ48LJXdjFYowA

Opublikowano

próbowałeś reinstalować clienta gry?

czasem, jeżeli plik się nie odpala może to oznaczać że został zainfekowany. przeskanowałeś komputer? nie masz żadnych wirusów?

zapora nie blokuje ci tego pliku?

może jakaś nowa łatka na stronie tego priva wyszła?

odpalasz jako administrator?

who cares?

Opublikowano

1) No  właśnie tak 
2) Nie mam antywirusa-nie potrzebuje :>
3) nie ma szans,wcześniej nie blokowała więc teraz też nie :) 
4) nic nie wyszło
5) odpalałem jako admin,z zgodnością win7 etc :> 
czekam dalej ;> 

Opublikowano

Właśnie tylko to jest tak że nie potrzebuję antywirusa bo trochę w sieci siedzę i wiem co ściągam,zbytnio też nie narażam się na gówna panujące w sieci gdyyyyyż,no mam swoje sposoby,aczkolwiek skoro tak mówicie to spróbuję :> 

Opublikowano

w google wchodzisz i wirka łapiesz,mówisz? Pechowy Brain taki :> Szczerze mówiąc,musisz mieć dobrych "znajomych",skoro Cię tak traktują :> Zeskanuję,tylko nie wkładaj mi do półkuli co mi zagraża w Internetach,nie lubię takich wykładów :> 

Opublikowano

w google wchodzisz i wirka łapiesz,mówisz? Pechowy Brain taki :> Szczerze mówiąc,musisz mieć dobrych "znajomych",skoro Cię tak traktują :> Zeskanuję,tylko nie wkładaj mi do półkuli co mi zagraża w Internetach,nie lubię takich wykładów :> 

Nie mówię, że mnie tak traktują, ale że Ciebie mogli. Jest różnica ? Jest.

Po drugie, nie mówię, że wirusy są w google, to "wirusy są wszędzie" to taka mała przenośnia, oznaczająca, że wirusów jest pełno w Internecie.

Po trzecie staram się pomóc - doceń to, jeśli sam nie umiesz tego naprawić.

Pozdro !

@@@

A skoro już mówisz czego nie lubisz, to ja też powiem. Nie lubię ludzi, którzy sami czegoś nie umieją naprawić, a gdy ktoś im próbuje pomóc to go lekceważą.

No i jak ktoś używa tej samej emotikony 100000000000x. ( przenośnia )

Opublikowano

Nie mówię, że mnie tak traktują, ale że Ciebie mogli. Jest różnica ? Jest.

Po drugie, nie mówię, że wirusy są w google, to "wirusy są wszędzie" to taka mała przenośnia, oznaczająca, że wirusów jest pełno w Internecie.

Po trzecie staram się pomóc - doceń to, jeśli sam nie umiesz tego naprawić.

Pozdro !

@@@

A skoro już mówisz czego nie lubisz, to ja też powiem. Nie lubię ludzi, którzy sami czegoś nie umieją naprawić, a gdy ktoś im próbuje pomóc to go lekceważą.

No i jak ktoś używa tej samej emotikony 100000000000x. ( przenośnia )

To nie pomagaj,nic ciekawego nie napisałeś,jedyne co zrobiłeś to potwierdziłeś zdanie @a pf. 

po drugie nie mów mi czego jest pełno w Internecie bo wiem co jest,miałem własny priv,miałem własnego botneta (amatorski ale był),także doceniam każdą jedną odpowiedź,ale pisząc jedno i to samo albo dając pomysły z NASA nie pomagasz mi,wręcz przeciwnie,dla mnie to jest nabijanie postów nic więcej,odpowiedzi nie ma więc czekam dalej :) 

Opublikowano

To widzę mało wiesz, ale mniejsza z tym. Co piszę w tym błędzie, gdy uruchamiasz przez patcher? Bo jestem na telefonie i nie widać tego dokładnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...