Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CSGOLounge.com

GabekXCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z obstawianiem na stronce podanej w temacie... Gdy już wybiorę skiny do obstawienia i chcę oddać je botowi to wyświetla mi się taki komunikat:

post-406022-0-68948800-1417967807_thumb.png

Co mam z tym zrobić? :/

W sprawie tego zdania w błędzie "Zalogowano się na nowym urządzeniu..." to już kilka razy logowałem się na tym kompie i ten komunikat już miałem kilka razy.

Przy okazji, żeby nie zakładać drugiego tematu... Jak sprawdzić jaką mam rangę i czy w ogóle range dostaje się od razu czy po jakimś czasie? I co trzeba robić, żeby awansować? :)

Czekam na odpowiedź, pozdro :)

Opublikowano

Musisz poczekać :( Albo zaloguj się na aplikacji steam, a potem zaakceptuj oferte :P

Ranga Ci się wyświetla jak wchodzisz do csa, w lewym górnym rogu (pod nickiem). Musisz wygrać 10 meczy, aby Ci ją pokazało.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Niestety odczekanie tego tygodnia nic nie da, bo już wcześniej miałem ten komunikat i odczekałem tydzień, a komunikat jak był tak nadal jest :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...