Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Blue ez, jaki build?

Sztel1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem duz  opinii o tym blue ezrealu i tutaj pytanie czy poda mi ktos linka lub sam napisze jaki jest ten build bym bym bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Nigdy nie bierz nic z MobaFire, s**t jakich mało ;].

Kropla -- Gauntlet -- Essence Reaver -- Last Whisper -- Buty "Jonianki" -- GA

Buty podałem na końcu ale tak naprawde najlepiej dla nas abyśmy je złożyli wcześniej a jeśli wystakujemy krople to kupujemy munamane no chyba, ze jestesmy do przodu to munamane na poczatek moze byc ;]

mca.png
Opublikowano

Nigdy nie bierz nic z MobaFire, s**t jakich mało ;].

Kropla -- Gauntlet -- Essence Reaver -- Last Whisper -- Buty "Jonianki" -- GA

Buty podałem na końcu ale tak naprawde najlepiej dla nas abyśmy je złożyli wcześniej a jeśli wystakujemy krople to kupujemy munamane no chyba, ze jestesmy do przodu to munamane na poczatek moze byc ;]

Dokladnie to, tylko zamiast Essence Reavera to BOTRK, o wiele lepiej sie spisuje-mocniejsze AA i latwiejszy kite + lepszy na tanki, stackuje sie z LW ktory pozwala po prostu niszczyc wszystko. Zamiast GA bardziej polecam Banshee, bo pozwoli Ci to uniknac skilla( Np. Grab Blitza ), a nie mamy zamiaru wpierdalac sie w srodek i sie zrespic, tylko z tylu napierdalac z Q...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dokladnie to, tylko zamiast Essence Reavera to BOTRK, o wiele lepiej sie spisuje-mocniejsze AA i latwiejszy kite + lepszy na tanki, stackuje sie z LW ktory pozwala po prostu niszczyc wszystko. Zamiast GA bardziej polecam Banshee, bo pozwoli Ci to uniknac skilla( Np. Grab Blitza ), a nie mamy zamiaru wpierdalac sie w srodek i sie zrespic, tylko z tylu napierdalac z Q...

Moim zdaniem item defensywny juz sytuacyjnie, a co do botrka to moze byc ale to jest fiolet :F

mca.png
Opublikowano

To tak, masz pierwsza minute bierzesz Dorana i pota.

Farmisz na poczatku, obijasz z Q, jesli wygrywasz linie, zalecam poczekac do ~1900 golda zeby miec od razu Lezke i Sheen, jesli nie to cofasz sie po lezke. Pamietaj o wardach, zeby nie pasc przed zdobyciem tego golda.

Po zebraniu tych itemkow zaleznie od nastepnej cofki kupujesz Buty CD lub Gaunleta calego.

Teraz na spokojnie rushujesz Botrka, powinienes juz walic mocny dmg, pod koniec LW i Banshee.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...