Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Strona do użytku pod serwer Minecraft!

koksik3825

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę przedstawić wam mój skrypt strony pod serwer mc serwer jest w fazie alpha  i jest w html niedługo będzie trochę ulepszony.

Możecie śmiało używać go na swojej stronie.

Zezwalam na drobne przeróbki.

Zabraniam usuwania info o autorze skryptu jeżeli zmienisz coś  to możesz dodać w stopce Edited by ....

Opublikowano

O luju, ty to nazywasz stroną?! Widziałeś ty kiedykolwiek "dobrą" stronę? Słabe 1/10. A tak btw, w hobby masz php. Od jakiego czasu robisz stronki że są one tak słabe ?

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Przynajmniej się uczy xD

nom ucze się html php i sql

O luju, ty to nazywasz stroną?! Widziałeś ty kiedykolwiek "dobrą" stronę? Słabe 1/10. A tak btw, w hobby masz php. Od jakiego czasu robisz stronki że są one tak słabe ?

zaczełem programować po dużej przerwie

Opublikowano

nom ucze się html php i sql

zaczełem programować po dużej przerwie

Zacząłeś programować po długiej przerwie ciekawe 0.o Ja miałem kiedyś przerwę 1 rok w tworzeniu stron internetowych jak powróciłem dostałem same pochwały a tutaj ? Nic nie ma ! Zwykłe tło i obrazek którego nie ma (like) po prostu z*******a strona nie ma co !

585571426179277855228.png

Opublikowano

Zacząłeś programować po długiej przerwie ciekawe 0.o Ja miałem kiedyś przerwę 1 rok w tworzeniu stron internetowych jak powróciłem dostałem same pochwały a tutaj ? Nic nie ma ! Zwykłe tło i obrazek którego nie ma (like) po prostu z*******a strona nie ma co !

obrazek samemu się wstawia

Opublikowano

znasz wgl html ? pewnie nie

A ty znasz HTML, PHP, CSS, ajax, JS? Strona napisana w notatniku w jakieś 3 minuty nawet mniej. Brak skanu. Takie cos można napisać bez znajomosci podstaw HTML...

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

To jest

Witam chcę przedstawić wam mój skrypt strony pod serwer mc serwer jest w fazie alpha  i jest w html niedługo będzie trochę ulepszony.

Zabraniam usuwania info o autorze skryptu jeżeli zmienisz coś  to możesz dodać w stopce Edited by ....

To sie nazywa strona 

http://www.kiran.webd.pl

Tak to moja :D

Opublikowano

Lepsza ta strona, niż ta co miałeś teraz (ta z "Fallow my Instagram")...

@topic

Takiego czegoś nie można nazwać stroną...

To jest

To sie nazywa strona 

Tak to moja :D

@kukubaczek zobacz tego typa.

sygnatura.png

Opublikowano

Naruszenie licencji jest karalne. Rozpowszechnianie czyjejś pracy jest złamaniem praw autorskich.  Wiąże się to z naruszeniem Art.18, 278 i 291 kodeksu karnego co jest karalne "pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.". 

Proszę administracje o jak najszybsze usunięcie downloadu. Zostaną poczęte odpowiednie kroki dot. naruszenia praw. 

#EDIT:

Nie wiem czy zmienił DL, ale to nie jest moja strona. Tam jest tylko moje demo.

#EDIT2:

To jest

To sie nazywa strona 

Tak to moja  :D

Ta strona jest napisana przeze mnie. Naruszyłeś moją licencję, dokładnie punkt 5.

5. Zakaz usuwania informacji o autorze! (czyt. stopki)!
Opublikowano

Naruszenie licencji jest karalne. Rozpowszechnianie czyjejś pracy jest złamaniem praw autorskich.  Wiąże się to z naruszeniem Art.18, 278 i 291 kodeksu karnego co jest karalne "pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.". 

Proszę administracje o jak najszybsze usunięcie downloadu. Zostaną poczęte odpowiednie kroki dot. naruszenia praw. 

#EDIT:

Nie wiem czy zmienił DL, ale to nie jest moja strona. Tam jest tylko moje demo.

xD kuku, troszke wychodzi z ciebie hipokryta. Z tego co pamiętam sam podkradałeś kod z mojej strony.

ps nie podejmiesz żadnych kroków prawnych  

Opublikowano

xD kuku, troszke wychodzi z ciebie hipokryta. Z tego co pamiętam sam podkradałeś kod z mojej strony.

ps nie podejmiesz żadnych kroków prawnych  

Nie podkradałem kodu z Twojej strony, lecz wzorowałem się na Twoim desginie. Ani jedna linijka kodu nie była skopiowana. Btw. Sam wzorowałeś się na designie strony: http://hivemc.com

PS: Jak bym chciał, to bym mógł coś wykombinować :>

Opublikowano

Tak, pochwały. Haha, szczególnie co do plagiatów i kopiowania od innych :*

@topic

Strona jest bardzo słaba. Sam kod źródłowy ma wiele błędów składniowych :v

Powodzenia.

Opublikowano

@topic

Strona wykonana beznadziejnie. Nawet nie postarałeś się, żeby tło dodać chociaż trochę nie "oczojebne". Takie coś jest do wykonania w 5 minut. Chociaż myślę, że ja, @Sopher czy 21084 innych osób by takie coś zrobiło w 5 minut + 10x lepsze. Strona nawet nie obsługuje polskich znaków. Nie mówiąc o tym, że nie ma "<!DOCTYPE html>". Nie zamykasz znaczników nawet takich podstawowych jak "<head>". Nie ma nawet znacznika "<body>". Hahahah <head> jest zamknięte po całej stronie. Stopka jest wgl po za <html>, <head>, <body>...

Ogólnie to TOTALNE dno.

EDIT:

WTF? Co to wgl ma być:

<body bgcolor=Blue  link=black

Nie zamknięty znacznik :>

Walidator wywala 25 błędów i 5 ostrzeżeń :> Ogólnie dziwię się, jak to wgl działa :P

Opublikowano

@topic

Strona wykonana beznadziejnie. Nawet nie postarałeś się, żeby tło dodać chociaż trochę nie "oczojebne". Takie coś jest do wykonania w 5 minut. Chociaż myślę, że ja, @Sopher czy 21084 innych osób by takie coś zrobiło w 5 minut + 10x lepsze. Strona nawet nie obsługuje polskich znaków. Nie mówiąc o tym, że nie ma "<!DOCTYPE html>". Nie zamykasz znaczników nawet takich podstawowych jak "<head>". Nie ma nawet znacznika "<body>". Hahahah <head> jest zamknięte po całej stronie. Stopka jest wgl po za <html>, <head>, <body>...

Ogólnie to TOTALNE dno.

EDIT:

WTF? Co to wgl ma być:

<body bgcolor=Blue  link=black

Nie zamknięty znacznik :>

Walidator wywala 25 błędów i 5 ostrzeżeń :> Ogólnie dziwię się, jak to wgl działa :P

bo html to taki "język" że co byś nie zrobił i tak zadziała ;p

@ topic

Najśmieszniejsze to to, że uczysz się sql :D, a nawet html, nie ogarnołeś, który na informatyce w gimnazjum powinien być...

Niezły troll, lubie to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...