Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GP oraz bronie

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, w CA gram 2 tygodnie, wbiłem narazie rangę MSG 1, ale przejdzmy do rzeczy.. gadajac z ludzmi z klanu mowią ze maja po 1kk niektórzy nawet po 2kk GP.. jakim cudem.. ? ja ledwo co mam 100k a myslalem ze to jest duzo ;c powie ktos jak zarobic ? ;3 oraz gdzie expic, no i jaka snajperka bedzie dobra na moja range ;3

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Posprzedawali zapewne itemki z inboxa lub permy za GP.

Opublikowano

Ja też sprzedaje itemki no ale gdzie 100k a 2kk ;___;

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Mi tam snajpa MSG-90 poszła za 150k i inne takie badziewia, bronie z inboxa itd

Opublikowano

Sprzedają bronie na perma

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Zapewne grają juz dłuższy czas i mieli dużo jakiś rzeczy na 90 dni ale jest jeszcze jeden sposób z którego ja korzystam a dokładnie chodzi o otwieranie skrzynek ghost nie zawsze się wychodzi na plus ale jest okazja dostanie z tego myst Gear albo myst weapon i zdarzyło mi się juz dostać kilka rzeczy na 90 dni i sprzedaje się je za duza cenę a co do snajperki to osobiście korzystam z l96a1 i bardzo dobrze się sprawdza i jest na niski poziom do kupienia więc ja polecam

Opublikowano

Ja na przykład posiadam ponad 2,2 kk gp, już ci mówię jak to zrobiłem. Konto posiadam od początku 2009 roku i mam range BG, ale nie sprzedawałem np broni które miałem na perma jak większość tylko pozbyłem się min tego urodzinowego badziewia i za lvl(elite,professional) czyli plecaki maski czapki z tylu lat, ktorych i tak nie uzywalem bo mam full speda na perma + troche badziewia z inboxa + zarobione gp które już miałem i się zrobiła fajna sumka. Broni na perma nie sprzedaje nawet tych auto snipe co były za logowanie.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Ja mam MSG3 ~ i 1.000.000 GP <3 | Z innych acc wysyłałem klucze ( Ghost ) około 560 ogólnie, potem zbierałem ghost HiSec'y otwierałem, śmieci sprzedawałem a te fajne itemsy zostawiałem dla siebie i tak sie zbiera  ;d

Opublikowano

mam te 2kk .. a i tak nei mam co z nimi zrobić ... miej te 100k ... i tak Ci więcej nie potrzebne do grania :D ...te duże kwoty na kontach są właśnie z tego co kolega napisał wyżej .. czyli urodzinowe itemy ... gp permy i smieci z inboxa nie raz na 90 nie raz na 7 ... ''gorsz do grosza i będzie kokosza'' 

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...