Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo duzy ping na L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc & czolem mam pewien problem dotyczacy sharpa wszystko jest dobrze do czasu gdy gra sie nie zacznie ok 3 min gdy wszystko sie rozgrywa.przejde do zeczy na czacie pijawiaja mi sie napisy kto kogo zaatakowal itd podaczas gdy jest jakis fight ping rosnie i nie moge grac a gdy wylacze sharpa wszystko jest ok. Domyslam sie ze to wina tego skryptu ktory pokazuje kto kogo uderzyl ale jest problem bo nie wiem jak on sie nazywa bo mam sporo skryptow. Jezeli to przez cos innego prosze o pomoc z gory dzieku

Opublikowano

Również posiadam taki problem, lecz nie tak jak ty. Problem pojawia się bowiem raz w ciągu meczu i wystarcza mi tylko zwykłe odświeżenie (F5). Jeśli jest jakaś możliwość wyeliminowania tego to było by miło gdyby ktoś zaawansowany wypowiedział się na ten temat  xD

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Wkurza mnie to że na czacie piszę mi że ktoś kogoś zaatakował i nie mam pojęcia z jakiego skryptu to sie bieże ! Proszę o pomoc to irytujące 0 kontaktu z druzyną bo cały czas spami...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...