Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd - 4FunMT2

Majkarii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż dzisiaj pobrałam grę 4FunMT2, ale mam problem z uruchomieniem jej. :mellow:

Gdy ją uruchamiam nic mi się nie wyświetla. Jak uruchomię przez administratora też nic się nie wyświetla. Uruchomiłam w pliku RAR i też nic.

post-1267772-0-80780000-1417959502.png Przez: post-1267772-0-61301000-1417959582.png

Nie mam żadnej innej gry Metin2 mam tylko tą. 

Proszę o szybką odpowiedź.  :) Z góry dziękuję.

post-1267772-0-30119200-1417959506.png

yUR849h.png

Opublikowano

Wyłacz antyiwursa , zaporę . Pobierz jeszcze raz wypakuj do nowego folderu na pulpicie i uruchom jako administrator

Opublikowano

Wyłacz antyiwursa , zaporę . Pobierz jeszcze raz wypakuj do nowego folderu na pulpicie i uruchom jako administrator

Ja już nie mogę drugi raz pobierać. 

yUR849h.png

Opublikowano

Możesz. Usuń ten plik, i ściągnij jeszcze raz następnie zrób to co powiedzieli koledzy wyżej. Spróbuj również uruchomić system w trybie awaryjnym, wtedy wypakować ten plik.

Opublikowano

Up, może nie może bo internet limitowany.

Podczas pobierania, próby uruchomienia odzywał się antywir? Jeśli tak to niestety trzeba drugi raz i nic z tym nie zrobisz :/

­azYIWDl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...