Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcę kupić Wiedźmina 3 na GOG.com ale nie rozumiem pewnej rzeczy

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż nigdy nic nie kupowałem przez internet ale dzisiaj zauważyłem bardzo fajną przecenę na gog.com na pre order wiedźmina 3

i tu pojawiają się pierwsze mankamenty...

na stronie głównej pisze wiedźmin 3 wild hunt -10%

po kliknięciu w odnośnik widzę napis że gra nie kosztuje już 59.99$ tylko 50.99$ i tam jeszcze pisze you save 9.00$ (15%) (właśnie dlaczego 15% a nie 10% tak jak napisali na głównej stronie?)
obok tego napisu jest przycisk na którym pisze pre-order now
klikam go i widzę napis WITCHER 3: WILD HUNT, THE - PREORDER nie kosztuje już 39.99 euro tylko 33.99 euro oszczędzasz 6 euro czyli 15%!
mogę zapłacić kartą paypalem lub paysafecardem i to już rozumiem ale o co chodzi z tymi różnicami cen w różnych miejscach sklepu?

czyżbym pod koniec klikał na jakąś niekompletną ofertę? czyżby to za 50.99$ miało jakieś dodatki których nie ma to za 33.99euro?
mam też teorię (ale wgl się na tym nie znam) że ta kwota 50.99$ jest równa 33.99 euro tylko podali to w różnych walutach?

proszę was o pomoc bo nie wiem do kiedy jest ta obniżka a chciałbym złapać tą grę taniej :) (cebulacebula powiecie ale chodzi o to że na wiedźmina 3 bez obniżki po prostu mnie nie stać)

żebyście nie musieli szukać jeśli już chcecie mi pomóc zamieszczam link do tego sklepu i jeszcze raz proszę o szybką odpowiedź bo być może będę musiał lecieć do kiosku po paysafecardy :P http://www.gog.com/thewitcher3/en

acha i jeszcze jedno czy to wgl jest gra w wersji polskiej? żebym nie kupił engielskiej wersji i potem płakał :/

PS: właśnie zauważyłem że w jeszcze innym miejscu (na stornie głównej sklepu) pisze że po obniżce -10% ta gra kosztuje 35.99 euro, nic już nie rozumiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...