Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czołgi pod wn8

Zenox1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy którym potrafisz dobrze grać.

Pytaj kyry, mistrz nabijania.

Skończ, bo wynikiem największego XP nie grzeszysz na tyle bitew.

Wszystkie Xt prócz artylerii lub Bulldog, 90, RU.

Opublikowano

Skończ, bo wynikiem największego XP nie grzeszysz na tyle bitew.

Wszystkie Xt prócz artylerii lub Bulldog, 90, RU.

Jeżeli nabiłeś to na churchillu III no to gratuluję, wygrałeś puchar.

Ty na 3 konta dalej jesteś ledwo niebieski, także nie masz się czym szczycić.

10t nabijesz też szybko tiery, bc, ob 140 ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Zrobiłem kolejny wynik znów lepszy od Ciebie. ;)

http://wotreplays.com/site/1372105#lakeville-kyra2k-t37

Również polecam Churchilla III, bo zrobisz 1k  dmg i masz 3k wn8 z sesji.

Opublikowano

Eh, a potem się dziwisz, że Cie w szkole nie lubią, jak sam się prosisz o dostanie w mordę. :/

Ja tam polecam jak T37, AMXa 13 90, T71. Lighty z magazynkiem/dobrym dpmem są najlepsze do nabijania statów.

Do tego polecam wszelakie T10

Opublikowano

Kolejny z podstawówki się wyrwał ?

Widzę sami obeznani w nabijaniu stat, a kolorki dalej nie takie jak się chciało ;c

Wszystkich prowokujesz swoim zachowaniem, skończ się pogrążać.

Opublikowano

widze ze exmoderator to moze wiecej popyskowac niz przecietna gimbaza.

Proszę nie zapomniec o t1 i l.tr, jesli ktos woli niskie tiery.

Nabijanie stat na t1 ? Chyba w innej bajce.

Po nowej regułce wn8 na takich lol tankach trudno nabić.

UggNk9.gif

Opublikowano

Kolejny z podstawówki się wyrwał ?

Widzę sami obeznani w nabijaniu stat, a kolorki dalej nie takie jak się chciało ;c

Eh, dam odpowiedź na twoje pytanie.

Mam kolorek na który zasługuję, gram jak paź bo WoT to nie jest moje całe życie, w ciągu roku gram mniej bitew niż ty w miesiąc i jestem dumny ze swojego zielonkawego kolorku. Przynajmniej statów mi ojciec nie nabija c:

Sam nawet recenta nie masz niebieskiego, a do kYRY skaczesz, który ma 2400 WN8 ogólnego (co z tego, że po resecie? Zabroni mu ktoś?)

Przedostatnia sprawa - naucz się odzywać do starszych i nie prowokować ludzi, bo ktoś naprawdę ci tą buźkę oklepie kiedyś.

Ostatnia sprawa - lolkami trzeba umieć grać, by nabijać WN8 jugens. Jakoś na swoim T-127 mam 2200 WN8, a jest lolkiem T3 z dosyć wysokim progiem średniego DPB jak na DPS. Przy dobrej grze każdy czołg jest dobry do nabijania statów.

Nie zapominajmy oczywiście o lolkach z trollami/derpami/innymi oneshotami (T82, T40, Hetzer, S 35 CA, Sherman, Pzta IV H na Trollu). Oczywiście przy ogarniętej grze - Lajty to najlepsze źródło WN8.

Opublikowano

czytając wypowiedzi nie których ludzi można się popłakać, już ktoś się wypowiada na temat stat niech ma chociaż te 2k wn8 bo z tego co widzę to większość strzela jakieś czołgi które według niego mogą być dobre na podniesienie wn8... 

Ja Ci powiem nie ma ani 1 czołgu który Ci te wn8 sam podniesie więc jak chcesz mieć lepsze staty to włącz mózg jak grasz i ewentualnie kup sb premke...

Wszystko zależy jakie czołgi lubisz, którymi umiesz grać.. pograj troche i sam zbadaj, a później odpowiedz sobie na to pytanie które zadałeś tutaj.

Może i to co napisałem jest trudniejszą wersją i nie tak łatwo to osiągnąć ale gwarantuje Ci to że jest to lepsza opcja od kupowania bez sensu czołgów które tutaj przeczytasz i próbowania nimi nabijać staty nie umiejąc na nich nawet grać, bo już nie wspominam o załodze czy perkach.

Moje znacznie przekracza 2600 \ 28k bitew i gwarantuje Ci że nie nabiłem go pytając o to na forum...

Opublikowano

Eh, dam odpowiedź na twoje pytanie.

Mam kolorek na który zasługuję, gram jak paź bo WoT to nie jest moje całe życie, w ciągu roku gram mniej bitew niż ty w miesiąc i jestem dumny ze swojego zielonkawego kolorku. Przynajmniej statów mi ojciec nie nabija c:

Sam nawet recenta nie masz niebieskiego, a do kYRY skaczesz, który ma 2400 WN8 ogólnego (co z tego, że po resecie? Zabroni mu ktoś?)

Przedostatnia sprawa - naucz się odzywać do starszych i nie prowokować ludzi, bo ktoś naprawdę ci tą buźkę oklepie kiedyś.

Ostatnia sprawa - lolkami trzeba umieć grać, by nabijać WN8 jugens. Jakoś na swoim T-127 mam 2200 WN8, a jest lolkiem T3 z dosyć wysokim progiem średniego DPB jak na DPS. Przy dobrej grze każdy czołg jest dobry do nabijania statów.

Nie zapominajmy oczywiście o lolkach z trollami/derpami/innymi oneshotami (T82, T40, Hetzer, S 35 CA, Sherman, Pzta IV H na Trollu). Oczywiście przy ogarniętej grze - Lajty to najlepsze źródło WN8.

Tłumacz się, podobnie założyłeś konto i podobnie stoisz z bitwami ;)

Ojciec mi nabija staty ? Ma 900 wn8 na swoim koncie, także powodzenia.

Gdzie jest te 2400 wn8 ogólnego ? Widzę tam 2100 przy 3 koncie.

Nie wiem, nie gram lolkami, nie nabijam tym stat, ale widzę obeznany jesteś ;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Co za pierdolnik xD się dziwie, że ludzie tu jeszcze banów nie powyłapywali.

Co do tego wn8 najbardziej się znam bo mam pomidorkowe staty (hejt mode ON). Graj czołgami takimi którymi grać lubisz i umiesz. WN8 samo Ci skoczy, skoro ogarniasz dany czołg to robisz też dmg, a skoro robisz dmg to "robisz też wn8".

Proste jak budowa cepa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...