Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawanie przedmiotów.

bivike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcę sprzedać kilka skrzynek w cs-go ale mam zablokowaną opcję sprzedaży. Z tego co wyczytałem to muszę kupić jakąś grę nawet najtańszą i wtedy po 30dniach będę mógł handlować?

Da się kupić grę na steam przez konto Inteligo? jeśli tak to jak?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Musisz doładować w pierwszej kolejności swój portfel STEAM poprzez: paypal, paysafecard, czy konto bankowe za pośrednictwem MoneyBookers ale tam niestety nie ma do wyboru twojego banku Inteligo, więc pozostaje Ci wypłacić pieniądze i kupić paysafecard i wtedy doładowac , lub założyć konto PP i połączyć z nim konto bankowe. 

Opublikowano

Aby kupić gre na steam, nie musi doładowywać portfela :) Można kupić bezpośrednio przez kartę.

Opublikowano

Aby kupić gre na steam, nie musi doładowywać portfela :) Można kupić bezpośrednio przez kartę.

Przez kartę kredytową, zakładam że założyciel tematu mówił o zwykłym koncie bankowym a w tym przypadku trzeba doładować portfel. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...