Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry.

K-mObile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam gry w której jest system handlu między prawdziwymi graczami. Na przykład FIFA - licytuje zawodników, sprzedaje za określoną cenę dla innych graczy, lub np jeszcze wolnifarmerzy - sprzedaję np marchewki itp.

Bardzo podobają mi się takie gry, i chciałbym was się spytać czy ktoś zna takie gry na przeglądarke/klient do ściągnięcia.

Plusy!!

Opublikowano

Coś w stylu strategi czasu rzeczywistego, Anno online itp tam można kupować, sprzedawać towary, albo jakieś mmorpg też jest handel rzeczami, targowanie się itp " gold plis "

Opublikowano

Słuchaj dzieciaku, nie mam zamiaru tu wysłuchiwać twoich wulgarnych odzywek , podałem link do gier w których obowiązują jak sam napisałeś, zasady handlu między graczami, jeżeli ci się to nie podoba to poszukaj sobie w google, takich tematów jest pełno, a nie oczekuj że każdy nagle ci poda wszystko na tacy.

Opublikowano

Słuchaj dzieciaku, nie mam zamiaru tu wysłuchiwać twoich wulgarnych odzywek , podałem link do gier w których obowiązują jak sam napisałeś, zasady handlu między graczami, jeżeli ci się to nie podoba to poszukaj sobie w google, takich tematów jest pełno, a nie oczekuj że każdy nagle ci poda wszystko na tacy.

Nie wysłałeś mi linku do gier w których obowiązuje to co napisałem, tylko po prostu top gry przeglądarkowe. Więc nie wmawiaj mi tutaj głupot.

Opublikowano
Bymy właśnie tam gry w których obowiązuję tee zasady co napisałeś

Nie wysłałeś mi linku do gier w których obowiązuje to co napisałem, tylko po prostu top gry przeglądarkowe. Więc nie wmawiaj mi tutaj głupot.

Trzeba patrzeć jakie są tam gry bo jest ich wiele które posiadają handel z innymi graczami np na pierwszej stronie

GREPOLIS , PLEMIONA , FARMERAMA i tak dalej.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...