Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

juli112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje zakup nowych słuchawek do 200-250 zł. Ostatnio miałem genius cavimanus i byłem z nich bardzo zadowolony. Teraz szukam czegoś bardziej solidniejszego i z mikrofonem dobrej jakości. Zastanawiam się nad http://www.komputronik.pl/product/179262/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/Razer_Electra_Black_Mikrofon_Gaming.html. Proszę o pomoc , poradzenie i jakieś linki do dobrego sprzętu który polecacie :)

Opublikowano

Nigdy nie kupuj słuchawek od Razera, po prostu nie myszki są ok natomiast słuchawki nie nadają się do grania - w tej cenie tylko SteelSeries Siberia V2 jak kolega wyżej wspomniał. 

Opublikowano

Zakochaliscie sie w tych siberiach czy co? Przerost formy nad trescia nic wiecej.

Zeby uslyszec to czego inni nie moga potrzebujesz dedykowanej karty dzwiekowej. Za 250zl bedziesz mial xonar DX + superluxy hd 689 + zm mic1 oblepisz tasma i masz swoj head set.

graphic.png
Opublikowano

Jeśli chcesz dobre słuchawki do cs, to polecam ci SS Siberia v2 :> 

wyjdź kolego z tematu słuchawek lepiej, bo polecając wielkie gówno, nikomu nie pomagasz. Z headsetów to tylko Superlux HMC631 + Xonar DX/XD / D1, chociaż bez karty te słuchawki też działają bardzo dobrze, pozycjonowanie na wysokim poziomie.

Opublikowano

wyjdź kolego z tematu słuchawek lepiej, bo polecając wielkie g****o, nikomu nie pomagasz. Z headsetów to tylko Superlux HMC631 + Xonar DX/XD / D1, chociaż bez karty te słuchawki też działają bardzo dobrze, pozycjonowanie na wysokim poziomie.

pozycjonowanie jest ok, ale kroki i dzwieki sie zlewaja przez co trudno stwierdzic ile typa idzie.

Uzywalem hd 681B i wiem o czym mowie :P

graphic.png
Opublikowano

pozycjonowanie jest ok, ale kroki i dzwieki sie zlewaja przez co trudno stwierdzic ile typa idzie.

Uzywalem hd 681B i wiem o czym mowie :P

jednak w cenie 250zł nie można wymagać pozycjonowania takiego jak w  qh 1339, bo z jakiegoś powodu różnią się ceną..

Opublikowano

Jeśli chcesz dobre słuchawki do cs, to polecam ci SS Siberia v2 :> 

Przydzielam się do twojej wypowiedzi , są to mega dobre słuchaweczki i w dobrej cenie.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

autorze tematu, napiszę ostatni raz takie zdanie <<nie bierz żadnego gejmingowego gówna typu razer, czy siberia, bo warte one są może 1/4 swej ceny i doceniają je osoby, które na głowie nie miały prawdziwych słuchawek>>, a panowie up nie powinni się udzielać, jak  mają rozpowiadać takie farmazony.

@Black and White

@koook1

Opublikowano

Jestem byłym posiadaczem tych słuchawek nigdy się na nich nie zawiodłem , więc proszę oszczędź mi pisania i szukania flam'e , uszanuj moją opinie a ja twoją dziękuje.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Jestem byłym posiadaczem tych słuchawek nigdy się na nich nie zawiodłem , więc proszę oszczędź mi pisania i szukania flam'e , uszanuj moją opinie a ja twoją dziękuje.

jesteśmy tutaj, żeby pomóc autorowi, wybrać słuchawki jak najlepsze, a nie jak najgorsze, więc nie uszanuję twojej opinii, powiedz z jakich słuchawek dotychczas korzystałeś :)

Opublikowano

jednak w cenie 250zł nie można wymagać pozycjonowania takiego jak w  qh 1339, bo z jakiegoś powodu różnią się ceną..

Nie słuchałem nigdy qpad'ów i żałuje ale nie mam nawet takiej możliwości żeby je 'przetestować'.

Imo karta dźwiękowa poprawi pozycjonowanie o wiele lepiej niż słuchawki za 250zł : )

graphic.png
Opublikowano

jesteśmy tutaj, żeby pomóc autorowi, wybrać słuchawki jak najlepsze, a nie jak najgorsze, więc nie uszanuję twojej opinii, powiedz z jakich słuchawek dotychczas korzystałeś :)

Wytłumacz mi czemu profesjonalni gracze grają w Siberiach? Czyli wybierają gorsze słuchawki dla siebie? 

Opublikowano

Wytłumacz mi czemu profesjonalni gracze grają w Siberiach? Czyli wybierają gorsze słuchawki dla siebie? 

dlaczego? bo taka jest wola sponsora, myślałem, że wszyscy, którzy choć trochę się tym interesują, to wiedzą.

Opublikowano

Moj ziomek ma sluchawki za okolo dwie bomby, ja mam za 50 zl, dlaczego slysze tyle samo ? Gowno prawda najlepiej brac studyjne a nie jakies przereklamowane gowno.

Opublikowano

Powiem tak. Słuchałem Siberii, słuchałem słuchawek muzycznych za ok. 700zl, a także wymienionych wyżej superluxów. Jak dla mnie Siberie spisują sie najlepiej, dźwięki nie zlewaja sie, bardzo łatwo usłyszeć z ktorej strony idzie przeciwnik.

Opublikowano

Powiem tak. Słuchałem Siberii, słuchałem słuchawek muzycznych za ok. 700zl, a także wymienionych wyżej superluxów. Jak dla mnie Siberie spisują sie najlepiej, dźwięki nie zlewaja sie, bardzo łatwo usłyszeć z ktorej strony idzie przeciwnik.

to coś jest z tobą kolego nie tak, chyba placebo działa bardzo dobrze na naiwnych kupców.

Opublikowano

to coś jest z tobą kolego nie tak, chyba placebo działa bardzo dobrze na naiwnych kupców.

Usuń konto

Poprostu słuchawki do gier pozycjonuja lepiej niż słuchawki muzyczne.

Opublikowano

Nie istnieje coś takiego jak słuchawki do gier. Zalecam lekturkę dotyczą ą tego tematu zamiast p******** takie głupoty, nie ma tu z kim dyskutować grajcie na tym gejmerskim gównie, eot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...