Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące hostingu FiberHost czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fiberhost bardzo dobry hosting, dba o klientów, organizuje konkursy na Fanpage, kilka dni temu zaktualizowali stronę i panel.

Z wszystkich serwerów jakie miałem u nich żaden nie posiadał lagów czy innego tego typu problemów!

Jeden z najlepszych hostingów w Polsce! :)

fiberhost ma nie przejzysta konsolke polecam pukawke a jak chcesz fiberhosta to lepiej wes na enderchescie dostakesz strone +ts i serwer

Nie wspomnę o lagach na tych hostingach, naprawdę najgorsze hostingi jakie mogą istnieć! ;_;

Opublikowano

Fiberhost bardzo dobry hosting, dba o klientów, organizuje konkursy na Fanpage, kilka dni temu zaktualizowali stronę i panel.

Z wszystkich serwerów jakie miałem u nich żaden nie posiadał lagów czy innego tego typu problemów!

Jeden z najlepszych hostingów w Polsce! :)

Nie wspomnę o lagach na tych hostingach, naprawdę najgorsze hostingi jakie mogą istnieć! ;_;

A ktory pakiet byś polecał ICE czy LAVA bo nwm czy ten nielimitowany RAM to tylko taki sposób na przyciagniecie klijentow .

Opublikowano

A ktory pakiet byś polecał ICE czy LAVA bo nwm czy ten nielimitowany RAM to tylko taki sposób na przyciagniecie klijentow .

LAVA jak najbardziej, może to jest taki chwyt marketingowy, jednak opłaca się bo lagów na nim nie ma! 

Osobiście mam jeszcze przez 2 tygodnie serwer ICE i nie narzekam! :)

Opublikowano

Według mnie ten hosting jest bardzo dobry pod swoje możliwości.

- Szybko odpisujący support.

- Łatwy panel klienta.

- Dużo bajerów ze strony panelu klienta.

- Dobry hosting pod serwer bez lagów. 

- Tanio, a dobry hosting. 

Podsumowując: Szukasz dobrego hostingu? wybieraj ten ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...