Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL

mako4446

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Gdzie najlepiej ustawić fb?Probowalem w roznych miejscach np.koło morza,na obrzerzach miasta, i w najpopularniejszym miejscu w m1 kolo rybaka, i zawsze dostalem bana.Fb zawsze pilnowalem i gm tylko raz mi wyslal pw czy jestem obecny,a w pozostalych przypadkach ban byl jakby z automatu,opcja wykrywania gm mi nie dziala w kamer modzie.Tak wiec czekam na wasze propozycje.

Opublikowano

Fb po prostu nie opłaca się już stawiać.

- częste bany

- coraz to mniejszy zarobek

Lepiej skorzystaj z eventu świątecznego. Masz miesiąc na otwieranie szkat a z nich lecą dodania, zmianki itp.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Legenda
Opublikowano

Teraz nie ma opcji by bocić. Dlaczego? Masa banów przez logi (automat) oraz te, które gm nadaje (duża aktywność administracji).

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Teraz nie ma opcji by bocić. Dlaczego? Masa banów przez logi (automat) oraz te, które gm nadaje (duża aktywność administracji).

Bo jest takie zabezpieczenie które to robi po 4 godzinach bocenia - kilkakrotnie wypróbowane na sobie i gdzieś ktoś nawet o tym pisał w tym dziale. Dlatego nie można pozostawiać fisza bez opieki i żadne spamboty tutaj nie pomogą, GM ma swoje procedury i możliwości sprawdzenia czy gracz jest przed kompem. Także nie ma nic za darmo - chcesz małży to musisz troszkę posiedzieć, albo kupić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...