Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M-bot Windows 8 restarty kompa

BOTx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie problem mam mam win 8 i używam m-bota działa bez problemu ale po kilku godzinach botowania resetuje mi kompa i wyskakuje ze ma zalo pamieci ram jest niby mam 8giga ddr3 komp jest ogolnie nowy wiec sprzęt jest w miare jak na wymagania silkroada , wie ktoś moze jak zrobić zeby dało rade botować i żeby mi przez m-bota nie resetowało kompa bo gdy gram normalnie jest wszystko ok nic nie resetuje . Pozdrawiam i bardzo prosze o pomoc

Opublikowano

Mam to samo, ogólnie zauważyłem że win 8( w moim przypadku 8.1) nie lubi strasznie silka. Po jakieś godzinie-dwóch grania strasznie skacze wykorzystanie pamięci. (Patrz menedżer zadań). Próbowałem to ogarnąć ustawieniem w trybie zgodności z win 7, ale i tak nie działa. 

Stoją jeszcze w polskich miastach szyderstwa tamtej wojny - A Stolica chce odnawiać pomnik 4 śpiących
Może jeszcze wystawicie pomnik dla Enkawudzistów. Szacunek dla Esesmanów, wkroczy do młodych umysłów
Może róbcie defilady dla czerwonoarmistów - Za Katyń, za Łagry, przez lata wiele przysług..

Ku Waszej pamięci - Żołnierze Wyklęci!

Opublikowano

ja wyczytałem ze to mogą być sterowniki od karty graficznej ze jak sie starszą wersje zainstaluje to pomaga narazie jestem w trakcie testowania 2h na bocie i gram jeszcze , bede pisał czy pomogło , prosze o wiecej postów co zrobic w tym przypadku z góry dziękuje

Opublikowano

Problem rozwiązany  , wystarczy po odpaleniu m-bota wyłączyć injector czy jakoś tak i wszystko chodzi , po prostu po jakimś czasie zaczyna dużo ramu ciągnąć i dlatego wywala , temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...