Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież

Birwus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wczoraj zostałem okradziony przez stronę https://www.facebook.com/pages/FIFA-15-Coins-PSC-FIFApluspl/1491226681149954?fref=ts Umówiłem się z nimi na 1,7kk + 650 k za PSC 100zł, dałem im kod, a coinsów nie otrzymałem, mówili że mają problemy z dostawcą, kazali poczekać, po pewnym czasie zablokowali mnie i nie mogłem pisać do nich wiadomości. Do teraz coinsów nie dostałem, mimo, że podałem wszystkie informacje odnośnie zakupu (klub, zawodnik, mój klub). Napisałem do supportu facebooka, ale nwm czy to coś da. Proszę o pomoc.

PS. Mam ss'y całej rozmowy

Opublikowano

Jeśli jesteś na tyle naiwny, że od stronki z 146 lajkami chciałeś kupować tyle coinsów i tyle za nie zapłaciłeś, no to tylko i wyłącznie Twoja wina. Support nic nie zrobi, kasy na pewno nie odzyskasz.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

No, wiem troszke moj blad. Zobaczylem polecona stronke w filmiku. Ladna promocja byla to postanowilem zakupic ;/

Opublikowano

Jeśli jesteś na tyle naiwny, że od stronki z 146 lajkami chciałeś kupować tyle coinsów i tyle za nie zapłaciłeś, no to tylko i wyłącznie Twoja wina. Support nic nie zrobi, kasy na pewno nie odzyskasz.

Dokładnie. 

No, wiem troszke moj blad. Zobaczylem polecona stronke w filmiku. Ladna promocja byla to postanowilem zakupic ;/

Na przyszłość kupuj z zaufanych stron - http://www.mpcforum.pl/topic/1187953-strony-z-coinsami/

­

Opublikowano

Swietnie ;/ Przejebalem stowke, ale dobra nastepnym razem bede wiedzial.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...