Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaterskie expienie

weliton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem stare konto, niestety po wejściu na nie po roku czasu już kiedyś tam kazali mi zweryfikować konto poprzez maila. Mail na którym rejestrowałem konto już nie istnieje ale do rzeczy. Miałem tam duży lvl więc jak teraz zrobie nowe konto to mogę expić w ten sposób, że na drugim komputerze zrobię też konto, odpale jakiś Team Deatmatch i jednym kontem np nabije 100 killi 0 dedów i tak w kółko. Opłaca się tak expić? dostane za to bana? bo w Crossfire to działało więc pytam jak to tutaj wygląda :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To się zalicza pod power level, w sposób w jaki to opisałeś wyłapiesz bana bez większego problemu. W przeciwieństwie do innych gier tutaj możesz dostać bana nawet o byle g****o, wystarczy Twoja jedna pomyłka, nawet niezamierzona i można pożegnać się z kontem - przykładowo teraz jeśli grasz eli pro podczas eventu exp&gp to można wyłapać bana, bo campienie podczas eventu zalicza się pod exp&gp abuse według nowych reguł które gdzieś tam są zamieszczone.. high rangi już się srają i nie grają eli pro pod koniec eventu, bo szkoda łapać bany za jakieś marne ~15k expa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...