Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Easy-Poszukiwania Ciąg Dalszy

Drakenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie poszukuje ciekawego serwera easy,gdyż pl po wbiciu 84 i mozolnym expieniu mnie po prostu znudzil. Troche już gram na privach dlatego sporo z nich mogę wykluczyć. Chciałbym aby na serwerze grało 1500 os.+(ew. 1000+ z tendencją wzrostową),max lvl cup 170 jednak z miare przyjemnym expem, brak męczenia się z skillami (od razu na P, bądź tęczaki w sklepikach(tak jak w pandorze)),fajnie by było aby lvl cup był do osiągnięcia w miare szybko,oczywiście sporo dungów poza podstawą(DT itp.), comunnity w miarę chociaż w metinie się tego nie spodziewam.

Serwery na których grałem:

-Pandora-fajny serw, jednak na win 8 są z nim spore problemy(przynajmniej w moim odczuciu) i ta 1 zmianka , katastrofa jeśli ktoś lubi sam bonować oraz to community po 22 na globalnym same wyzwiska.

-Xenox-jakoś mnie nie przyciągnął na dłużej

-Elitemt2-to co wyżej

-Invoria- fajny serwer, miło się grało,chciałem nawet wrócić lecz nie mam żadnych informacji na temat tego serwera.(jakby ktoś mógł podrzucić byłym wdzięczny)

-Dreikon-Również fajny serw, mam dylemat powrotu pomiędzy invorią, a dreikonem, jednak jeśli ktoś podrzuci świeże mięsko to napewno wypróbuję :)

Z góry dzięki za odpowiedź :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...