Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Junglowanie niskim lvlu

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na niskim lvl-u nie warto chodzić na jungle a poza tym smite jest od 10 lvl-a. Na jungli aż tak ciężko nie jest jak inni piszą,

Opublikowano

20 jak masz runy zresztą junglować możesz jak masz smite + warwick ale na niskim poziomie dużo osób nie jungluje, wtedy jak ty bierzesz takiego warwicka to twój top jest 1 na 2 i często wychodzą lub płaczą 

Opublikowano

nawet na rankedach w bronzie/ silverze na dobrą sprawę nie opłaca się junglować, boostowałem koledze konto na koniec sezonu, duo z innym, 15 gier z rzędu pickowaliśmy riven + nidalee (jak jeszcze była w chooy mocna na topie) i w 10 minucie na topie nie było już inhi, a ludzie z enemy teamu w każdej grze pisali "report top, feeder", po prostu nie potrafili sobie poradzić z tak szybkim pushem ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie opłaca sie grać w jungli jak nie masz skompletowanych runek, do tego na niskim poziomie ludzie chodzą w rozstawieniu 2-1-2 i osoba która gra 1vs2 zazwyczaj feeduje wiec nie jest to opłacalne.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Opłaca sie junglować na niskim lvlu, ja sam zaczynałem wprawdzie dopiero po odblokowaniu smite'a.

Najlepsze postacie dla świeżej jungli:

Fiddlesticks :

- drain life (jesteś praktycznie unzajebable)

- fear przeciwnik głupieje

- kruk odbijający się od kilku wrogów na raz i wycisza ich

- chmara kruków dosyć ciężka do ogarnięcia, długo sie tworzy no i musisz to robić z zaskoczenia

Malphite:

Ogólnie postać OP jak umiesz zagrać.

- kamień spowalnia przeciwnika

- walnięcie w ziemie podrzuca i ogłusza

- rozgrzane pięści zwiększą moc i prędkość ataku kosztem zdrowia.

- ult - rozpędza sie i wpierdziela sie w tłum i ujebuje dużo hp i zatrzymuje wrogów. Epickie do teamfightów.

Fiddle dodatkowo nadaje sie na inne linie trollowanie na Midlanie i APCarry zamiast ADCarry na Bota.

Malph natomiast epicko nadaje sie na topa jako tank składasz go w adtanka i jesteś unzajebable.

Jestem silverem z zakończonego już sezonu więc wiem co mówię bo sam tak zaczynałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...