Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA mapa.

Gość T1Lay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest  jakieś dodatek do gry który dodaje nam zaznaczyć sobie kilka miejsc na mapie? Gram na takim serwerze na którym przyda się zaznaczyć kilka ważnych miejsc a na mapie da się tylko ustawić 1 i po wyjściu z gry znika. Daje like. 

Daj mieć taką mapę:

http://i.imgur.com/IS5e3t4.png

Chodzi mi o SAMP Mrucznik RP

Opublikowano

Wystarczy ,że podmienisz tą mapę na zwykłą i zrób kopie tej i tej i jak już wyłączysz  grę podmień na zwykłą ,albo zostaw

Komputer/Dysk C/ProgramyFiles/RockstarGames/GTA SA/models tylko nie wiem jak się nazywa mapa w plikach ,ale jak dasz PPM wklej to ci pokaże czy zamienić ten plik zobacz nazwę pliku i podmień :) 

Opublikowano

Wystarczy ,że podmienisz tą mapę na zwykłą i zrób kopie tej i tej i jak już wyłączysz  grę podmień na zwykłą ,albo zostaw

Komputer/Dysk C/ProgramyFiles/RockstarGames/GTA SA/models tylko nie wiem jak się nazywa mapa w plikach ,ale jak dasz PPM wklej to ci pokaże czy zamienić ten plik zobacz nazwę pliku i podmień :)

Mu chodzi o jakiś mod którym można zaznaczyć kilka miejsc. Niestety takiego czegoś nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...