Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayBreak v3.4 Undetected 6.12.2014

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PlayBreak v3.4 Undetected 6.12.2014

-Fixed Aimbot.

-Added Cham Glow Slider Selector.

-Improved Stability.

-Added SuperZombie ESP.

-Added SuperZombie to Radar.

Miłego haxowania.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Siema. Jest problem. Zainstalowałem wszystko poprawnie, ale gdy już włącze Iss'a a potem haxa (haxa uruchamiam przez adma) to wyświetla mi się że Is nie jest uruchomiony jako administrator a opcji otwórz jako administrator w aplikacji nie widzę ;/

Bo to działa na wersję steamową nie?

Proszę o jak najszybszą pomoc

Opublikowano

Siema. Jest problem. Zainstalowałem wszystko poprawnie, ale gdy już włącze Iss'a a potem haxa (haxa uruchamiam przez adma) to wyświetla mi się że Is nie jest uruchomiony jako administrator a opcji otwórz jako administrator w aplikacji nie widzę ;/

Bo to działa na wersję steamową nie?

Proszę o jak najszybszą pomoc

.Na pewno dobrze wszystko odpalasz ?

­

Opublikowano

@MrwolfiMan Jest mały problem w momencie kiedy mam odpalonego SJ i NoClipe i przebijam się przez sufit to po około 3x takiego przejscia wywala mnie z serwa. Nwm czy to wina kompa- braku ramu czy tez samej gry a moze czegos nie oznaczam w hacku :D Pomóż :P

Opublikowano

Właśnie zachaczyłeś o kolejne pytanie NoClipe w dół jak działa bo za ch** nie umiem go załączyć mimo wszelkich starań. :(

Opublikowano

Dziena chwile za późno bo ban poleciał ale było git po prostu zajabałem Roockqt wyłażąc mu ze sciany i mnie zgłosił no i ban :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...