Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver 3 - Doradzcie mi jak grać.

Nathan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam mały problem z wyjściem Silvera III

Jako że jestem silverem postawiłem wziaść się za swoją lige i dobić chociażby do golda , obejrzałem sporo poradników na YouTube typu :

'' Jak wbić diament , golda , jak wyjśc itp ''

Dużo mi to pomogło , z silvera V poszło mi gładko aż do Silvera III ale nagle coś sie stało.

Nagle prawie co gre mam jakiś trolii . feederów (naszczęscie afka nie spotkałem :) , bot premaderów co potem mają 1/11/0 ...

Mój team wogóle nie wzraca na mnie uwagi każdy ma to w 4 litery.

Za wygraną mam 18 a raz 22pkt a za przegraną 18 do 22 pkt

I jak tu wyjść z silvera 3 ?

Ogólnie preferuje Mid/ADC , jakie polecacie postacie na tą lige? 

Proszę , doradzcie mi lub także podpowiedzcie jak wyjśc z tej ligi.

Chce być coraz lepszy :)

Mój lolking : http://www.lolking.net/summoner/eune/40123901#profile

Opublikowano

Zmien czcionke, zostan w bronzie jakim jest silver, naucz się grać na normalach graj duo

/jak nie pomoze to format

blyat

Opublikowano

Polecam grać tą Tristanką, bo widać, że nią Ci dobrze idzie. Nie wiem czy jest jakakolwiek rada na feederów bądź afkerów. 

ew, kiedy ktoś z Twojej drużyny przegrywa linię i Cię to boli graj junglę. możesz wtedy bardzo mocno pomóc. równie dobrze roam powinien załatwić sprawę, tylko pamiętaj by tego killa nie zabierać, a oddać tej 'potrzebującej' osobie. 

To chyba tyle. Próbuj, próbuj, próbuj, w końcu się uda. 

Opublikowano

Polecam grać tą Tristanką, bo widać, że nią Ci dobrze idzie.  / Dziękuje za komplement :)

Wiesz nie zawsze dostane preferowanej linii lub tristanki, junglą też gram ale zbytnio mi to nie wychodzi.

Graj jedną postacią i wymainuj ją. Na feederów niestety nic nie poradzisz, nie Ty wybierasz sobie drużynę... tak samo jest z rodziną. :P

A jak ktoś wezmie mi tą postać albo zbanuje ? Co prawda to prawda. ;/

A tak przez te 2 ligi było fajnie i prosto łatwo a teraz pod górkę dzisiaj miałem 69LP teraz 0. ;( ...

Opublikowano

PW Pisz,za słabo grasz...znajdź postać którą będziesz wszechstronnie mógł grać

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Głupi pomysł mainowania championa, zbanują i co zrobić?

( nie widziałem, nie oceniam ale... ) Jeśli nie potrafisz perfekcyjnego orbwalkingu i pozycjonowania to nie graj Adc a zwłaszcza vayne.

Zmień runy pod AD bo są straszne, nie wiem po co ci 0,01 Crit Chance i 0,05% AS'u. Sprawdź jakiegoś adc na lolkingu jeśli już chcesz grać Adc 

Graj championami, które na obecną chwilę są "poje***e" ;)

wCAZfSW.png

Opublikowano

( nie widziałem, nie oceniam ale... ) Jeśli nie potrafisz perfekcyjnego orbwalkingu i pozycjonowania to nie graj Adc a zwłaszcza vayne.

Zmień runy pod AD bo są straszne, nie wiem po co ci 0,01 Crit Chance i 0,05% AS'u. Sprawdź jakiegoś adc na lolkingu jeśli już chcesz grać Adc 

Graj championami, które na obecną chwilę są "poje***e" ;)

Masz rację co do orbwalkingu i pozycjonowania, ale przecież nie grając nie nauczy się tego nigdy , prawda ^^? Co do runek, kolega ma rację , zmień je . A co do tego pozycjonowania i orbwalkingu , popróbuj na normalach , jeśli masz szybką rękę lub umiesz umiejętnie używać klawisza A to nie przysporzy Ci to większych problemów. No chyba ,że jesteś jak ja , grubo ponad 30 normali Vayne a nadal nie potrafię tego w jakimś zadowalającym stopniu xD

Opublikowano

Graj championami, które na obecną chwilę są "poje***e"  ;)

Potrafie orb walka zrobić nie jestem jeszcze taki zacofany ale na obecną sprawe perfekcyjnego jak gosu to niepotrafie :P

To bądz tak łaskaw i kup mi 3 strone run i wtedy będe miał pod ADC.

Zmieniłem tego Crit Chance na 0.95 ad

Czy teraz dobre są runy pod ADC ?

Opublikowano

No skoro składasz Gauntleta i Trinity Force'a razem na Nasusa to się nie dziwię, że przejebujesz xD.  Tristanką ładne staty ale tylko w niektórych gierkach - gdzie miałeś ogarniętego suppa.

Taka prawda, ze bez suppa nic nie ugrasz choćbyś był nie wiem kim.

Graj póki możesz warwickiem w jungli i wykeruje się lajtem bo jest broken. I im więcej gankujesz po 6 lvlu to więcej stacków masz.

Opublikowano

Adc: Corkie, Tristana, Cait, Lucian

Mid lane: Fizz, wyskillowany Zed, Akali (jak najbardziej), Ahri (teraz już mocniejsza niż LB) 

No i do tego zalecam nie patrzyć się wiele na chat. :D

rWAjc.png

Opublikowano

Zmien czcionke, zostan w bronzie jakim jest silver, naucz się grać na normalach graj duo

/jak nie pomoze to format

Sam pewnie ledwo g5 wbił i odrazu wyzywa bliski mu silver od bronzów ;)

Nie flameuj , doradzaj teamowi , roamuj jak jestes na midzie

Opublikowano

@Jekorgi

Nie nauczy się ale chodziło mi o to żeby nie grał rankedów, póki nie nauczy się dobrze grać, adc to jednak ciężka pozycja, profesjonalne last-hity, poke + support, który wie kiedy wbić a co za tym idzie w niskim poziomie ( Siema, jesteś nafeedowany ale i tak spróbuje cię zajebać, o c*****y AdCarry, zjebał znowu ). Polecam granie mida lub jungli ;)

Ale nie spinaj się, jeśli przegrywasz cały czas to odpuść sobie, pograj normale, w końcu się uda. Jak nie w tym sezonie to następnym, tylko próbować trzeba i nie na siłę

wCAZfSW.png

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...