Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem po dodaniu zbroi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak. Dodałem zbroje na serwer - dokładnie takie http://www.mpcforum.pl/topic/1268646-set-zbroi-dosc-obszerny-poradnik-jak-je-dodac/ i gdy wchodzę do gry nie widać postaci i jest tylko widoczna broń wbita w ziemię. Aha, i gdy wpisuję komendę to wyświetla się komunikat, że taki item nie istnieje. W syserr wywala błąd z plików w pc (assasin,warrior, sura i shaman). Gdy wklejałem tam pliki z wpisami do zbroi, to było trzeba kilka zamienić, bo już takie były (może to dlatego). Nie wiem o co chodzi. Może było trzeba zmienić nazwę tych plików lub coś. Bardzo proszę o pomoc.

Syserr

1206 19:05:40306 :: Failed to load race data : warrior_m.msm

1206 19:05:40531 :: Failed to load race data : assassin_w.msm

1206 19:05:40637 :: Failed to load race data : assassin_m.msm

1206 19:05:40701 :: Failed to load race data : sura_m.msm

1206 19:05:40772 :: Failed to load race data : sura_w.msm

1206 19:05:40898 :: Failed to load race data : shaman_w.msm

1206 19:05:41064 :: Failed to load race data : shaman_m.msm

1206 19:05:41229 :: CResourceManager::GetResourcePointer: filename error!
1206 19:05:41229 :: Hair number 1014 is not exist.
1206 19:06:37891 :: CResourceManager::GetResourcePointer: filename error!
1206 19:06:39461 :: CResourceManager::GetResourcePointer: filename error!
1206 19:07:01472 :: CResourceManager::GetResourcePointer: filename error!
1206 19:07:39543 :: CResourceManager::GetResourcePointer: filename error!

Opublikowano

Jakie pliki zamieniales? W pc czy root?

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

sluchaj pewnie pakowałeś file archiverem od kamera tez tak mialem pliki ważyły po 0kb jesli masz kopie ich rozpakuj eternexusem i spakuj ich tym i będzie all działać :)

Opublikowano

ale w root edytowałeś pliki .msm, czy całe zamieniałeś, taby porobione? inne zbroje działają?

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

W syserr wywala błąd z plików w pc (assasin,warrior, sura i shaman)

Nie, to są pliki z ROOT, czyli prawdopodobnie tak jak pisali koledzy wyżej, pliki mają po 0kb i ich po prostu nie odczytuje, spakuj root i locale tez eter nexusem

Opublikowano

W bazie nie dodałeś wpisu itemu lub nie skonwertowałeś do txt o ile masz pliki 34k lub nie zresetowałeś tabelek /reload 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

to jak wgrałeś do bazy mysql musisz skonvertować do txt i wrzuć przez ftp ( nwm gdzie bo nie mam tych plików )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...