Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z tymi hackami?

ZjadaczMózgów:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żeby nie było bana,trzeba grac uczciwie,a nie nobić lamić  i haxić jak gimbus -_-

No właśnie.....

Dla frajdy bedzię jak nauczysz się skilla i będziesz wszytskich wymiatał bez haków. A tak to trafię na Ciebie w jakimś pokoju i tylko mnie wkur... dla ciebie będzie to frajda ale nie dla mnie samolubie :) . A odpowiedz na twoje pytanie brzmi " Nie da się " hakujesz to i tak dostaniesz bana na tym czy innym koncie no chyba że masz dwa komputery w domu i zmienne IP :) tak myślę.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Hackowanie jest sympatyczne ja też trochę hackowałem ale później znudziło mi się.

Są pogramy do zmieniania ip MAC i gdy zrestartujesz ruter też się zmieni ja osobiście korzystałem z obu metod, nigdy nie dostałem bana.

Lecz dawno w Ca nie widziałem hackerów, między innymi przez to, że są co każdą środę patche i trudno cokolwiek zhackować takie moje zdanie ;).

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Nie na widzę noobów z hackami.

Jeśli jesteś hackerem, to jesteś słaby i tyle w temacie.

Już nie da się grać na cheatach, bo Nexon wprowadza zmiany gry co miesiąc.

Dlatego nikomu nie chce się co miesiąc aktualizować/poprawiać kodów z hackami. Chyba, że za pieniądze :)

Więc coraz więcej jest płatnych cheatów do CA

#Topic

Nie wiem na pewno, ale jeśli banowane są konta wraz z IP, to trzeba zmienić IP :D

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...