Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc ... jestem troche zdesperowana jedna sprawa , mianowicie gralam dosc dlugi czas na jednym serweze , mialam tam wiele przyjaciół i zal mi bylo ich opuscic kiedy jedna rumunka która mnie nienawidzila zostala GM....

mam dla was prośbę i zarazem wyzwanie ,proszę was tylk o to abyście sprawdzili czy da się czymkolwiek zchackować jeden serwer który zwie sie "EPICWOW" <www.epicwow.org> postujcie rezultaty waszych starań

a ja w rozpaczy bede czekać xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Lol nieźle pewnie sapałaś do tamtej a teraz się trzęsiesz że da Ci bana albo coś. Jeżeli ktoś ,,zchackuje'' ten serwer musi być nieźle porąbany żeby z powodu ,,żalu'' jednej dziewczyny rozwalić komuś serwer za który płaci i męczy się by inni mogli grać. Bo co innego można zrobić żeby ona nie była GM'em - Zniszczyć serwer,a jeśli ktoś to zrobi to też nie będziesz mogła grać. Pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz.

Opublikowano

po pierwsze ona "sapała" ze pokonywalam ja w pvp za kazdym razem po drugie juz mnie zbanowala a po trzecie nie chce rozwalac tego serwera tylko szybciej nadrobic straty, w koncu 8 80-tek w t8-t10 tak sobie w jeden dzien nie zrobie

grałam tam 3 lata chce poprostu odzyskac to co mi brutalnie odebrano przez osoby nie grajace fair

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisz apelacje na forum ?

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Moja rada? dać sobie spokój . Privy to takie dziadostwo ,że nic tam nie załatwisz, a tym bardziej odzyskania usuniętej czy zbanowanej postaci. Carry on.

Dział WoW [*]

Opublikowano

Rhasta ma racje, rzadko kiedy privami zajmują się ludzie, którzy chcą dobrze dla graczy. Usunąłeś postać przypadkowo? Koniec! Ktoś cie shackowal, usunął całe eq? Nie masz eq! Na globalu, jeżeli skontaktujesz się telefonicznie tego samego dnia odzyskasz konto, w ciągu paru dni ekwipunek powinien tez być. Bany każde da się wytłumaczyć. Możesz zostać w syfie, darmowym albo zacząć grać na globcu. ;)

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.