Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa UT - Rynek

kuba0329

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć, jak to jest z tym rynkiem w grze, cenami itd? Jak tak teraz oglądam ceny zawodników na futpc.com to ceny wszystkich zawodników wartych powyżej 2-3k spadły na przełomie listopada i grudnia. Teraz natomiast znów się stabilizują i idą w górę. Widziałem kilka filmików na YT gdzie ludzie się wypowiadają, że TOTY zrujnuje market, że ceny polecą w dół itd. Teraz mam zamiar rozbudować skład o kilku zawodników wartych po 100-200k. To kiedy najlepiej będzie ich kupić? Kiedy ceny będą najniższe?

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć, jak to jest z tym rynkiem w grze, cenami itd? Jak tak teraz oglądam ceny zawodników na futpc.com to ceny wszystkich zawodników wartych powyżej 2-3k spadły na przełomie listopada i grudnia. Teraz natomiast znów się stabilizują i idą w górę. Widziałem kilka filmików na YT gdzie ludzie się wypowiadają, że TOTY zrujnuje market, że ceny polecą w dół itd. Teraz mam zamiar rozbudować skład o kilku zawodników wartych po 100-200k. To kiedy najlepiej będzie ich kupić? Kiedy ceny będą najniższe?

Raczej przed wyjściem TOTS/TOTY. Dla przykładu - Costa jest warty 50000 monet (na PC), a jego wersja IF (gdzie statystyki poszły w górę o 2-3 jednostki) jest warta 6,5 mln. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...