Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Essentials/HolographicDisplays.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pytanie 1

Potrzebuję taki plugin/skrypt aby w kitach można było  otrzymać jakiś przedmiot z enchantem wychodzącym poza normę. Chodzi mi o takie coś aby bylo np. w mieczu ostrosc:10, helmie ochrona 8 itp.

I jak taki kod miał by wygladać.

Pytanie 2

Posiadam plugin HolographicDisplays i mam z nim pewien problem mianowicie, w niektórych miejscach napisy robią sie ciemne (aż czarne), gdy podejdę pod sam napis, kolor widać ale jest bardzo sciemniony. Wiecie może co jest tego przyczyną? Dodam że te napisy znajdują sie pod jakimś blokiem, np w budynku. Napisy które są na zewnątrz są normalne.

Z góry dziękuje za pomoc.

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Opublikowano

Enchanty dzialaja juz jak trzeba, Dzieki :)

A config HD wyglada u mnie tak (chyba o to chodzi).

vertical-spacing: 0.25
images:
  symbol: '[x]'
  transparency:
    space: ' [|] '
    color: '&7'
bungee-refresh-seconds: 3
update-notification: true

Opublikowano

@Lord Tytan Mój problem rozwiazała zmiana w Essentials, ale Dzięki za chęci ;)

Opublikowano

Pytanie 2

Posiadam plugin HolographicDisplays i mam z nim pewien problem mianowicie, w niektórych miejscach napisy robią sie ciemne (aż czarne), gdy podejdę pod sam napis, kolor widać ale jest bardzo sciemniony. Wiecie może co jest tego przyczyną? Dodam że te napisy znajdują sie pod jakimś blokiem, np w budynku. Napisy które są na zewnątrz są normalne.

Z góry dziękuje za pomoc.

Pomoże ktoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...