Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting co się płaci co miesiąć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość hostingów posiada opcję płatności miesięcznej. Wystarczy wpisać w google magiczne dwa wyrazy "hosting www". Następnie należy wybrać dowolny interesujący nas link i sprawdzić w ofercie jakie są okresy rozliczeniowe. Jeśli wybrany hosting nie będzie spełniał twoich oczekiwać należy wybrać kolejny link.

To szukanie na prawdę nic nie kosztuje, a przy okazji zaoszczędzisz nam takich bezsensownych tematów zaśmiecających forum.

gamedevmania.com

Opublikowano

Większość hostingów posiada opcję płatności miesięcznej. Wystarczy wpisać w google magiczne dwa wyrazy "hosting www". Następnie należy wybrać dowolny interesujący nas link i sprawdzić w ofercie jakie są okresy rozliczeniowe. Jeśli wybrany hosting nie będzie spełniał twoich oczekiwać należy wybrać kolejny link.

To szukanie na prawdę nic nie kosztuje, a przy okazji zaoszczędzisz nam takich bezsensownych tematów zaśmiecających forum.

Pokaż mi te co 1 miesiąc jest kilka ale słabe parametry a po 2 wszędzie niby piszę że płatność 1 miesiąc a co do czego jak wykupujesz to pisze 120zł/200zł skąd taka cena ? bo gdy wchodzisz na stronę piszę że niby za 1 miesiąc gdy już przechodzisz do płatność każą ci płacić za 12 miesięcy więc nie gadaj mi tutaj 2 słowa magiczne :)

Opublikowano

A ile ci się stron wyników w google pokazało?

Trzeba być totalnym leniem żeby nie znaleźć niczego. A leniom nie pomagamy.

gamedevmania.com

Opublikowano

Sprawdź ich ofertę. http://www.hostowisko.pl/ Tam płacisz za dzień.

zaraz zobacze

A ile ci się stron wyników w google pokazało?

Trzeba być totalnym leniem żeby nie znaleźć niczego. A leniom nie pomagamy.

po 1 leniem to ty jesteś :) 

po 2 nie piszę po to żebyś mnie uczył co ja mam robić.

po 3 Kto ma chęć i zna fajny serwer podaje a kto nie chce niech nie piszę taki idiota jak ty 

chyba po to jest forum rady/pomaganie i itp . 

DO adminów warna dla tego idioty za nadaremne posty 

Opublikowano

Widzisz. Próbuję ci pomóc. A ty tej pomoc najzwyczajniej nie chcesz.

Jak mam ci polecić hosting, skoro nawet nie podałeś żadnych wymagań? Twój pierwszy post składa się z raptem kliku wyrazów, co świadczy o twojej arogancji wobec innych użytkowników - "Zróbcie mi." Takie rzeczy są tutaj nagminne i to właśnie moderatorzy powinni piętnować.

eh. No nie wiem. Wybierz sobie coś https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=hosting+www+p%C5%82atno%C5%9B%C4%87+miesi%C4%99czna&start=10

Tyle podobnych tematów już było, ale tobie się nie chce tego przejrzeć. Trudne to jest? Jeśli tak, to właśnie to nazywa się lenistwem.

Na prawdę, nikt nie lubi leni co napiszą dwa zdania i czekają aż ktoś da im rozwiązanie pod nos.

gamedevmania.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...