Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Outpost 31 - Boss

Sebaxxx20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż mam pytanie jak szybko pokonać bossa na Outpost 31? :D Bo niektórzy piszą, żeby strzelać w ten "plecak" no ale nie zawsze jest to skuteczne. :/ Jest jakiś temat z poradnikiem co do tego? Z góry dzięki za odp. :)

Opublikowano

Powiem tak boss atakuje na 4 sposoby

1.Ogień bezpośredni w gracza, Czyli celem bosa jest zlikwidowanie 1 gracza

2.Ogień skrzyżowany jest to atak na oślep w kilku graczy którzy znajdują się blisko siebie

3.Gdy znajdujesz się blisko bosa obniża lub likwiduje cię uderzając nogą o ziemie

4.To tak zwanie taranuje gracza

Najlepszym sposobem na zabicie do strzelanie w plecy gdyż boss nie ma możliwość strzelać do nas od tyłu zajescie i atak od tyłu powoduje to gdyż masz większą szanse dłużej przetrwać najlepiej trzymać się z dala od bosa i puki jeszcze to możliwe gdy boss atakuje bronią chować się za tak zwanymi szkiełkami w których znajdują się zoombie kolejnie pojedynczo likwidować te szkiełka najlepszym pakietem broni jest zwykła broń Ar kolejne jeśli ma się speca m134 i apteczkę oraz skrzynka z zapasem amunicji gdyż nie musimy latać za zoombie i rozwalać je żeby wyleciało ammo pac max

Taka ciekawostka nie wiem czy to prawda ale trwając w plecy bossa można go przez chwile wyłączyć i nie rusza się wtedy klęczy ile w tym prawdy nie wiem puki co nie ma mega patentu na zabicie bossa

634534203295449218.png
Opublikowano

0d 15 rundy można zgliczować barierkę na górze od strony wyjścia na balkon,gracz na barierce staje się nie do zabicia dla zoombiaków,sam to znalazłem ^^

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Tego buga może zaraz obczaję. :P A jak jest z tymi "minimisjami" na Outpost? Bo czasami jest do zabicia jakiś tam Codename czy zbieranie jakichś tam paczuszek / niszczenie generatorów. To jest losowo czy trzeba mieć jakiś "bajer" ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...