Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Podawanie i wystawianie się.

K-mObile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Lecę sobie zawodnikiem i chcę podać komuś z przodu górną/górną prostopadłą/prostopadła, ale on się nie wystawia. Stoi koło obronćów zamiast za nich wylecieć. A gdy chce podać komuś to on zmienia kierunek, i musi się wracać do podanej mu piłki... co robić?

Opublikowano

Na jakim padzie grasz z system przycisków z Xboxa czy z PS ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

To ja się podłącze do pytania, co trzeba wcisnąć na padzie od Xboxa, żeby zawodnik się wystawił? Mam ten sam problem, mogę idealnie podać ale napastnik zamiast wybiegać stoi w miejscu/cofa się do tyłu.

Opublikowano

No właśnie. Przez takie coś trace bramki i nie strzelam bramki, bo albo się nie wystawia, albo się nie przybliża do podanej piłki i przeciwnicy odbierają i gol...

Opublikowano

To ja się podłącze do pytania, co trzeba wcisnąć na padzie od Xboxa, żeby zawodnik się wystawił? Mam ten sam problem, mogę idealnie podać ale napastnik zamiast wybiegać stoi w miejscu/cofa się do tyłu.

Od Xboxa to LB+podanie czyli zawodnik podaje i wybiega na pozycję, a bez podania to naciskasz LB.

Na klawiaturze to nie wiem.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...