Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Drop

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czy jest dzienny limit dropu? wiem że jest tygodniowy ale czy np. w jeden dzień może mi wypaść cały limit tygodniowy? i jaki jest ten limit?

2.Czy da się sprawdzić czy osiągnąłem mój limit lub ile jeszcze mi go zostało lub coś w ten deseń!

3.Jaka jest najcenniejsza rzecz która może wydropić?

4.Ile mniej więcej warte są najgorsze itemy se skrzyń (chodzi mi o to czy np. zwróci mi się wartość klucza czy mogę otworzyć skrzynię a tam jakieś badziewie wartę może z 0.50 Euro )

5.Czy klucze też dropią? Czy tylko można je kupić na rynku?  

Cześć...

Opublikowano

1.Czy jest dzienny limit dropu? wiem że jest tygodniowy ale czy np. w jeden dzień może mi wypaść cały limit tygodniowy? i jaki jest ten limit? 2 itemy na dzień

2.Czy da się sprawdzić czy osiągnąłem mój limit lub ile jeszcze mi go zostało lub coś w ten deseń! nie da się

3.Jaka jest najcenniejsza rzecz która może wydropić? wszystko

4.Ile mniej więcej warte są najgorsze itemy se skrzyń (chodzi mi o to czy np. zwróci mi się wartość klucza czy mogę otworzyć skrzynię a tam jakieś badziewie wartę może z 0.50 Euro ) nie zwróci nieraz

5.Czy klucze też dropią? Czy tylko można je kupić na rynku?   nie dropią trzeba kupić

"Upadli powstaną"

Opublikowano

1. Dzienny limit wynosi 2 itemy max.

2. Nie.

3. Nie mogą wypaść Ci czerwone itemy. Czasem zdarza się, że wydropi Ci fioletowy itemek, ale rzadko. Większa szansa na wypadnięcie fioletowego przedmiotu jest na meczu turniejowym.

4. Niektórzy mają szczęście do skrzynek, a niektórym praktycznie nic nie dropi. Szare itemki, czyli te najgorsze ze skrzynek są warte z kilka centów, jeśli nie kilkanaście.

5. Klucze można tylko kupić na rynku Steam oraz w grze.

Opublikowano

1.Czy jest dzienny limit dropu? wiem że jest tygodniowy ale czy np. w jeden dzień może mi wypaść cały limit tygodniowy? i jaki jest ten limit?

2.Czy da się sprawdzić czy osiągnąłem mój limit lub ile jeszcze mi go zostało lub coś w ten deseń!

3.Jaka jest najcenniejsza rzecz która może wydropić?

4.Ile mniej więcej warte są najgorsze itemy se skrzyń (chodzi mi o to czy np. zwróci mi się wartość klucza czy mogę otworzyć skrzynię a tam jakieś badziewie wartę może z 0.50 Euro )

5.Czy klucze też dropią? Czy tylko można je kupić na rynku?

1. 2 itemy dziennie

2. Nie, możesz sobie sam policzyć.

3. Ak47 Black Laminate FN

4. Ok. 10 centów. Nie polecam. Przejebalem ok. 300euro na otwieraniu.

5. Nie, mozna tylko kupic. I jak coś to kupuj od handlarzy po 1,8$, albo po 6,50-7zl na Allegro.

Opublikowano

Okej dzięki za odpowiedzi!

Macie może jeszcze jakieś rady na zdobycie dobrych itemów? 

Skoro @HejterskiPL uważa że nie opłaca się otwierać skrzynek to jak inaczej zdobyć jakieś dobre skiny czy kosy? załóżmy że po jakimś czasie uzbiera mi się skrzynek, sprzedam je i będę miał nawet kilka euro. To jak ja mam zdobyć bronie warte dużo więcej? 

Wiem że ludzie jakoś się wymieniają np: kilka tańszych za jeden droższy, ale komu się opłaca wymieniać lepszego skina za kilka słabszych? Chodzi mi tu o taki totalny początek bo puki co przegrałem w CS ok 30h i dostałem może z 5/7 skrzynek i 2 skiny warte do 0.10 Euro 

I jeszcze pytanie czy broń ze star trakiem dropi czy też tylko ze skrzyń? 

Cześć...

Opublikowano

Okej dzięki za odpowiedzi!

Macie może jeszcze jakieś rady na zdobycie dobrych itemów? 

Skoro @HejterskiPL uważa że nie opłaca się otwierać skrzynek to jak inaczej zdobyć jakieś dobre skiny czy kosy? załóżmy że po jakimś czasie uzbiera mi się skrzynek, sprzedam je i będę miał nawet kilka euro. To jak ja mam zdobyć bronie warte dużo więcej? 

Wiem że ludzie jakoś się wymieniają np: kilka tańszych za jeden droższy, ale komu się opłaca wymieniać lepszego skina za kilka słabszych? Chodzi mi tu o taki totalny początek bo puki co przegrałem w CS ok 30h i dostałem może z 5/7 skrzynek i 2 skiny warte do 0.10 Euro 

I jeszcze pytanie czy broń ze star trakiem dropi czy też tylko ze skrzyń?

Stattrak tylko ze skrzyń. Możesz sprzedać skrzynki kupic jakies itemy i stawiać na lounge. Polecam suba u niemcziego, szybko sie zwraca. Albo możesz wymieniać sie na lounge z ludźmi tak zeby mieć profit.

Opublikowano

@HejterskiPL

A o co chodzi z tym subem tego typa? Bo czytałem na jego FB że płaci się 3$ ale co potem jak mi się to ma zwrócić?

Dodaje cie do grupy i daje analizy, rady itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...