Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to prawda?

Husanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar kupić komputer, przez rodziców ale oni mi nie pozwalają ,,bo poczekaj miesiąc kupisz sobie lepsze bo na święta to drożej''. Chciałbym się zapytać czy tak jest, i jakieś dowody na to że ceny (np kart graficznych, procesorów) nie spadną o np. 10% po świętach?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wiesz co to na prawdę zależy od sklepu niektóre na święta podwyższają ceny niektóre zniżą. Ale jeżeli nie planujesz przeznaczać na ten komputer większej sumy [ok 5000/6000] to jest różnica 200/300 zł. Czyli dosyć niewielka. A i tak doradzę coś z własnego doświadczenia nie kupuj komputera na allegro !!! Pod żadnym pozorem ponieważ wydasz np 2 tys i dostaniesz wielkie g a są osoby które w tej kwocie złożą ci coś porządnego najlepiej temat na forum załóż w odpowiednim miejscu lub pisz na pw.

334qlo8.jpg
Opublikowano

idz do prywatnego sklepu komputerowego i powiedz gosciowi jakiego kompa ma ci zlozyć on robi ty płacisz i wychodzi ci jakies 30% taniej

ja za 900 zł kupiłem kompa wartego około 1,5k PLN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...