Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam EasyCorki

3force->sorce->IE->potem jakiś lifesteal/liandry(tak maska świetnie nakłada się z ultem, grają tak w korei)->sytuacyjnie

Sproboje i dzieki :D

A co to jest keep missles ? 

Opublikowano

Sproboje i dzieki :D

A co to jest keep missles ? 

Ult Corkiego się stackuje. Skrypt pyta o to czy ma zaprzestać ultowania podczas combo czy harrassu jeśli ma tyle i tyle rakiet.

Opublikowano

Ult Corkiego się stackuje. Skrypt pyta o to czy ma zaprzestać ultowania podczas combo czy harrassu jeśli ma tyle i tyle rakiet.

To na harrasie ustawie ok. 3 a na combo 0. Mysle ze bedzie ok :D.

Opublikowano

EasyCorki najbardziej Ci polecam, gdyż nie używa W - dlatego samemu kontrolujesz (z pewnością lepiej niż skrypt) i wg. mnie jest lepszy od D-Corki pod względem combo.

Ja składam Trinity Force, Infinity Edge, Butki przebicie w międzyczasie, Lifesteal (jak mam kase to KW, a potem krwiopijec, jak nie mam kasy - ten kostur za 800g.), potem Last Whisper i anioł stróż/ banschee.

Nie grałem z maską na przebicie - zaraz przetestuję :]

Edit:

@metinowiec95 dobrze mówi, na tym skrypcie zagrałem 1 customa szybko żeby zobaczyć jakie ma skille, a potem normale i każdy win, bez customa 5/5 win ze statami  15+ zabójstw.

Corki nawet wydaje mi się lepszy niż vayne, bo vayne vs kalista jest ciężko, vs lucian też - a corkim od 2,3 lvl masz już ten dmg z Q, escape z W. Po 6 lvl - obijasz z ulta, a po złożeniu trinity masz taką siłę, że...

Btw. Corki jest OP bo ma skille skalujące się z AP, a budujesz go pod AD, dlatego ciężko jest go skontrować :]

Nawet dzisiaj  grałem na Luciana i Leonę, to po złożeniu trinity dostawała z 1 bombki na ulcie prawie 1/3 hp.

Do złożenia trinity grasz defensywnie, harrasując, po 6 lvl i trinity nieco agresywniej.

A w teamfightach stoisz z tyłu waląc cały czas R, najlepiej w najbardziej nafeedowaną osobę (np. adc/mid) przez co teamfight wygląda tak, że albo walczycie 5 vs 4, albo walczycie 5 vs 5 z gościem z low hp :]

W trzech słowach: cud, miód, malina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...