Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy L# od HeheheM'a - Tragedia..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem od kilku dni na starej paczce (mialem przerwe i nie pobierałem nowych)..

Dzisiaj pobrałem sobie nową paczuszke , usunąłem wszystko co bylo zwiazane z L# w %appdata% a nawet tym Cleanerem w folderze L# przeczysciłem.. No to odpalam program i tabelka z bibliotekami sie pieknie zaaktualizowała a reszta sie tak jakby nie chce zaaktualizować..

Tak to wygląda po 1h "updatowania" ..

4433714178740101255808.png

Ani jeden skrypt sie nie zaaktualizował..

Co robic?

@Edit: z tym "Unknown na samej górze sobie poradziłem ale dalej sie te glupie skrypty nie chca zaaktualizować -.-

KYhRd.png

Opublikowano

Grałem od kilku dni na starej paczce (mialem przerwe i nie pobierałem nowych)..

Dzisiaj pobrałem sobie nową paczuszke , usunąłem wszystko co bylo zwiazane z L# w %appdata% a nawet tym Cleanerem w folderze L# przeczysciłem.. No to odpalam program i tabelka z bibliotekami sie pieknie zaaktualizowała a reszta sie tak jakby nie chce zaaktualizować..

Tak to wygląda po 1h "updatowania" ..

4433714178740101255808.png

Ani jeden skrypt sie nie zaaktualizował..

Co robic?

@Edit: z tym "Unknown na samej górze sobie poradziłem ale dalej sie te glupie skrypty nie chca zaaktualizować -.-

Problem z vcredistami.

http://www.mpcforum.pl/topic/1298715-vcredistdownloader-pobierz-wszystkie-wymagane-programy/

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...