Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Uruchom jako administrator

HaiFi

Pytanie

Opublikowano

Nie moge uruchamiać na swoim komputerze plików jako administrator i to jest główny problem, ale zaczne od początku. A więc chciałem ostatanio wrócić do gry, która jest niekwestionowanym mistrzem swojej epoki a mianowicie Gothic II. Pobrałem grę, instalacja przebiegła pomyślnie, zadowolony chciałem odpalić grę i okazało się że gra nie działa. Zainstalowałem ją u kolegi i dałem dwóm innym i u nich wszystko przebiegło pomyślnie i normalnie im odpala, a ja po kliknięciu w ikonkę mam około sekundowy obraz: Proszę czekać trwa uruchamianie gry i obraz znika. Pomyślałem że może trzeba uruchomić grę jako administrator i okazało się że nie mogę. Aby odpalić jakikolwiek plik na moim komputerze jako administrator trzeba mieć hasło którego ja nie posiadam, system do komputera wgrywał mi znajomy znajomego i wszystko byłoby ok gdyby nie to:
143j62h.jpg

Wie ktoś może jak to ominąć, a tak przy okazji dlaczego gothic może nie działać :)? Z góry dzięki ^^

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...