Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okradziony ...

carbona1re

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj zostałem okradziony, miałem miesięczną przerwę w NosTale, a hasła nie znał nikt, btw. nie mam zamiaru płakać. Mam 2 chary 87lv (pusty) i 79 lv (taki 50% skończony) brakuje resów eq, 2 wróżek no i kilku SP. Mam pytanie jak zarobić na tym 79lv lub 87lv, ponieważ chcę jak najszybciej zdobyc Eq. Dzięki za pomoc, cya :)

Opublikowano

Na tym 79 chodź na BB, bo na 87 pewnie padniesz na każdym. Skombinuj hacka na tartak (zawsze parę groszy dziennie więcej). Drop piórka.

giphy.gif

Opublikowano

Na tym 79 chodź na BB, bo na 87 pewnie padniesz na każdym. Skombinuj hacka na tartak (zawsze parę groszy dziennie więcej). Drop piórka.

Dzięki, dzięki, a gdzie na piórka chodzić? Las/Shanner i mam pytanie, lepiej kupić na tym lv eq z osło czy bez? I czy opłaca się na ten lvl kryształka, czy nie? :D

Opublikowano

Dzięki, dzięki, a gdzie na piórka chodzić? Las/Shanner i mam pytanie, lepiej kupić na tym lv eq z osło czy bez? I czy opłaca się na ten lvl kryształka, czy nie? :D

Piórka drop na szopach, głębiach, no chyba, ze nie dajesz rady no to w Shanner. Ja tam wolę wbić 85lv i kupić porządne eq z osło. O ile chodzi o chara z 79lv to kup jakąś, bo chyba goły chodzić nie będziesz ;p

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...