Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4 pytania

JONNY1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok mam zamiar kupić konsole do gier. Nigdy nie miałem żadnej konsoli no chyba ze pegazus.I mama kilka pytań?

-Czy opłaca się kupować PS4?

-Czy możne być podpięta do monitora z wejściem VGA?

-Co to są subskrypcje?

-Czy każda PS4 jest taka sama (procesor grafika)?

-Slim wtf?

-Co jest lepsze PS4 Czy Xbox 1 ?

;):)

Opublikowano

Ok mam zamiar kupić konsole do gier. Nigdy nie miałem żadnej konsoli no chyba ze pegazus.I mama kilka pytań?

-Czy opłaca się kupować PS4?

-Czy możne być podpięta do monitora z wejściem VGA?

-Co to są subskrypcje?

-Czy każda PS4 jest taka sama (procesor grafika)?

-Slim wtf?

-Co jest lepsze PS4 Czy Xbox 1 ?

1. Tak, warto zdecydowanie kupić nową generacje, sporo gier jeszcze wyjdzie, jakieś exclusivy ( czyli tylko na PS4 ).

2. Wymaga użycia specjalnego konwertera.

3. PS+ - opcja "premium", gdy ją masz co miesiąc dostajesz 2 gry na każdą konsole ( ps3, ps4, psvita ). Daje też zniżki i niektóre darmowe opcje. W PS4 jest potrzebny do grania w gry przez internet ( np FIFA 15 Ultimate Team ), lecz możemy zawsze grać bez PS+ w gry F2P ( darmowe z PSS )

4. Różnią się dyskiem.

5. Nie wiem o co Ci chodzi.

6. Według mnie PS4.

Opublikowano

Nie wiesz co to znaczy slim?
Wersja slim jest mniejszą konsolą niż ps3 i ciągnie mniej prądu oraz ma więcej pamięci niż ps3 (zwykłe).

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Nie wiesz co to znaczy slim?

Wersja slim jest mniejszą konsolą niż ps3 i ciągnie mniej prądu oraz ma więcej pamięci niż ps3 (zwykłe).

Wiem co to znaczy, ale nie wiem co to za pytanie. Po drugie to jest pytanie o PS4, nie PS3. Po trzecie nie wymyślili jeszcze "wersji zwykłej PS3", jest SS, Slim i Fat.

Opublikowano

Wiem co to znaczy, ale nie wiem co to za pytanie. Po drugie to jest pytanie o PS4, nie PS3. Po trzecie nie wymyślili jeszcze "wersji zwykłej PS3", jest SS, Slim i Fat.

Nie chodziło mi o ciebie. Chodziło mi o użytkownika pytającego. Najwyraźniej pytał się co to slim.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...