Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postac do 4800 na l# ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko.

Mam dopiero 8 lvl wiec potrzebuje postaci ktora bedzie robic sieke na tych boobkach xD 

(Interesuje mnie postac tylko i wylacznie za 4800)

Myslalem o Irelii :P 

KYhRd.png

Opublikowano

Irelia na #L nie polecam, dużo lepiej riven i vayne.Do vayne marksman a do riven KurisuRiven.Rivenke ci polecam najbardziej super combo tylko w jego trakcie musisz sam użyć 1 raz ulta bo coś tam nie działa zbytnio :).

Opublikowano

Viktor lub Vayne.

Totalny rozpie*dol.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Vladimir Vladimir Vladimir :D

Szkoda że nie pokazuje ile kosztują kupione postacie, ale wydaje mi się że Lux też jest tania

na low lvl robisz AD Lux na midzie... 

stunujesz i dobijasz, a przy okazji rzucasz na siebie tarcze W

Opublikowano

Cassiopeia + DevCassio 

Dlaczego akurat cassio? 

Cassiopeia spam combo, dzięki któremu typowy bobek jeśli będzie nas próbował gonić, po prostu zginie. Podobnie zapewne będzie w przeciwnej sytuacji, a to głównie za sprawą slowa, speeda z Q i stuna aoe. 

Fakt faktem, riven vayne nid i inne tego typu postacie mogą działać, ale przeciwko cassiopei gracze poniżej platyny nie będą mieli bladego pojęcia co zrobić - bo ani tego gonić, ani przed tym uciekać, ani z tym walczyć. 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

mam vayne , xeratha itp 

riven tez mam ale jakos mi c*****o skrypty dzialaja

czekam na dalsze propozycje 

KYhRd.png

Opublikowano

Ahri - EasyAhri - sporo nią gram mimo, że mam inne dobre postacie na #L pod mida, gdyż daje radość z gry i jest fajna na skrypcie (+evade),

Ezreal - podobno jest dobry, nie wiem na jakich skryptach :]

Orianna - wreckingballs spory dmg, ale nie ma systemu ucieczki wiec obecnie w tej mecie odradzam,

Za 4.8k tyle polecam, a czemu nie coś tanszego?

za 3k masz Corkiego, który jest wg. mnie lepszy od vayne - EasyCorki

za 3k masz LeBlancę - FedLeblanc - łatwo wygrać prawie każdą gre na linii z tym harrasem,

za 3k masz Katarinę - KityKata, jak nie mają CC - łatwo o pente,

za 3k masz Nidalee - nidalino - fajna postać na mida, supporta - full ap, cd i adc pada na 2,3 dzidy.

za 6k masz zeda, też jest op ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...