Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa na singlu cofanie do poprzedniego stanu.

EXINEX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wgrałem sobie mapę z internetu no i gdy pozmienia tam parę rzeczy to potem wszystko się cofa do poprzedniego stanu np.

Zbuduje dom to daje zapisz i wyjdź no i gdy wchodzę do gry to mapa nie jest zapisana i tego domu nie ma.

Opublikowano

Miałeś mi pomóc a nie nabijać sobie posty.

Na żadnej mapie nie mogę zapisać tego co zrobiłem na singlu, czemu tak się dzieje?

Opublikowano

Pierwszy raz widze taki problem O_O jeżeli masz mocnego kompa (powyżej 2gb ramu i procesor min 2x po 2/3 GHZ) to ustaw sobie server tylko dla siebie ;) wtedy save wykonuje inny program niż MC i wszystko się zapisze.

Jeżeli nie wiesz jak postawić server pobierz gotową paczkę gdzie tylko podasz swoje IP i włączysz server i po problemie.

Nwm i nie jestem pewny ale możliwe że podczas "instalowania" się MC coś nawaliło coś się nie zgrało i nie działa teraz jeżeli opcja z serverem Ci nie pasuje o zrób reinstal MC usuń najpierw wszystkie pliki z MC z %appdata% i innych folderów a następnie od nowa pobierz wszystkie pliki ;)

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...