Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon Ball Z 2015 nowy trailer.

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Średnio mnie jara powrót frieezy.

Wygląda na to, że dostanie power up z dupy by mógł walczyć na równym poziomie z resztą, ale goku dostanie jeszcze większy power up i wygra.

Potem DBZ 2017 Super Perfect Cell powrót i 2019 Super Buu powrót xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Dokładnie tak jak up..Jakoś też mnie słabo to jara,ale oczywiście obejrzę bo mam do tego anime sentyment.Hmm lepiej gdyby zrobił serie z wszystkimi bogami tak jak ta ostatnia kinówka była ;)

Opublikowano

Czy ja wiem... Nawet ta akacja z Freezą dobra jest. 
Nie wiem kto to jest w tym zielonym dresie(Gohan?). Widziałem też, że Roshi wejdzie do walki. :D A to będzie ciekawe, może i power up dostanie? :D 
Liczyłem na to, że będzie dalsza kontynuacja z tymi bogami. Trening Goku u Whis'a(mistrz Beerusa/Billsa). :3 

Opublikowano

Czy ja wiem... Nawet ta akacja z Freezą dobra jest. 

Nie wiem kto to jest w tym zielonym dresie(Gohan?). Widziałem też, że Roshi wejdzie do walki. :D A to będzie ciekawe, może i power up dostanie? :D 

Liczyłem na to, że będzie dalsza kontynuacja z tymi bogami. Trening Goku u Whis'a(mistrz Beerusa/Billsa). :3 

Dokładnie też myślałem,że będzie kontynuacja z tymi bogami..A tu co innego:D Ale czekam czekam

Opublikowano

Dokładnie też myślałem,że będzie kontynuacja z tymi bogami..A tu co innego:D Ale czekam czekam

Kontynuacja z bogami nie jest zła, ale np. moc Goku, a moc Whisa to dwa całkiem inne światy. :D 

Goku nie dał rady z Beerusu/Billsem, a nie zapominajmy, że ten poleciał na strzała z palca od Whisa. :P 

Kontynuacja z bogami nie nastąpiła, a to tylko dlatego, że przeskok mocy byłby (moim zdaniem) zbyt wielki. ^^ 

Możliwe, że kontynuują akcję z bogami w dalszych częściach(oby było ich więcej). 

Opublikowano

Kontynuacja z bogami nie jest zła, ale np. moc Goku, a moc Whisa to dwa całkiem inne światy. :D 

Goku nie dał rady z Beerusu/Billsem, a nie zapominajmy, że ten poleciał na strzała z palca od Whisa. :P 

Kontynuacja z bogami nie nastąpiła, a to tylko dlatego, że przeskok mocy byłby (moim zdaniem) zbyt wielki. ^^ 

Możliwe, że kontynuują akcję z bogami w dalszych częściach(oby było ich więcej). 

Wiesz jak to Goku :D Trening Trening Trening..Jakies specjalne treningi itp i po roku  w końcu osiągnie poziom:D Nie zapominajmy,że goku później walczył i dorównywał kroku w normalnej postaci bo nie zauważył,że jego poziom "boga" już dawno nie działał:D I nie zapominajmy,że goku tak jak w Fair Tail natsu {nie wiem czy oglądałeś ;d} moc polega na uczuciach w wiekszej skali:D Więc wszystko możliwe

Opublikowano

Wiesz jak to Goku :D Trening Trening Trening..Jakies specjalne treningi itp i po roku  w końcu osiągnie poziom:D Nie zapominajmy,że goku później walczył i dorównywał kroku w normalnej postaci bo nie zauważył,że jego poziom "boga" już dawno nie działał :D I nie zapominajmy,że goku tak jak w Fair Tail natsu {nie wiem czy oglądałeś ;d} moc polega na uczuciach w wiekszej skali:D Więc wszystko możliwe

Przecież w większości takich historii siła bohatera jest zależna od uczuć (przeważnie gniewu).

Nawet w życiu realnym Twoje możliwości są zależne od uczuć, przykładowo normalnie biegniesz 10km/h ale gdy zobaczysz za Tobą 3 dobermany goniące Cię nagle dostajesz siły z dupy i biegniesz 30km/h.

(nie uwzględniam w moim przykładzie totalnych pizd życiowych)

0LsM05U.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Film strasznie przewidywalny - jak i reszta  ^_^ Powroty Freezera są straszne nudne, ale zobaczymy jak to będzie  :P

Opublikowano

At Jump Festa 2015, several details were revealed for the movie's plot: Krillin has become a police officer, Frieza trains for the first time in his life, and Goku does not become a Super Saiyan over the course of the entire movie

673471419584334111485.jpg

Jeśli to naprawdę jest nowy design gohana, to nie mam pytań xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Tak, to nowy design Gohana. Jak wiadomo Gohan zawsze chciał zostać naukowcem dlatego wygląda jak wygląda. xD

Te postacie i tak już zostały wystarczająco pokrzywdzone, a teraz dobijają je frajerskim wyglądem.

Jak z tego i tego wyszła taka kupa na głowie jak powyżej, to ja nie wiem xD

AT zawsze ma "super" pomysły, ale cóż. Jego zabawka i może z nią robić co chce.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Na nic prócz filmów związanych z DB od Toriyamy nie mamy liczyć.

Dobrze chociaż są filmy. O serii można zapomnieć, Akira sam powiedział, że takich tasiemców jak DB robić nie będzie..;d

Toriyama po prostu nie chce zjebać serii idealnej dlatego nie będzie kontynuacji, nawet jeżeli jakiś film będzie lipny to opinia nie przejdzie na całą serię.

0LsM05U.png

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zz_Frieza_%281%29.jpg

Nowy Frieza

Wygląda jak pokolorowany Cooler

Najpierw Kaioken Super Saiyan God, a teraz kolorowy Cooler xD

Pomysłów brak, ale hajs musi się zgadzać.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Haha co oni mu zrobili... :D

To jest jako nowa forma, czy jakiś wspomagacz? ;>

Nowa forma

Ultimate Evolution/Further Evolution/Golden Frieza

Zobaczymy która nazwa zostanie tą oficjalną.

cooler_bss_by_seiya_dbz_fan-d4xdstg.png

Ani trochę nie podobne xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

@arko

I tak jest lepszy efekt niż jakbym ja go malował w paincie. xD

A tak na poważnie to ch*ja kładę na te gierki Dragon Balla, jako maluch zbierałem figurki, karty no ku*wa wszystko co związane z anime.

Teraz aż mi się smutno robi jak popatrzę na chęć wydojenia kasy za byle gówniany produkt niby pod szyldem Dragon Ball'a. Tfu!

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...